FALKLAND SAVAÞI

Başlatan aliarslan, 17 Mayıs 2010, 20:07:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mesajı Paylaş
  • Gösterim 16,257 
  • Diğer Fotoğraflar
  • 10 Yanıtlar

Mesajı Paylaş

Bu savaşta Arjantin Exocetlarla çok İngiliz gemisi devirdi çok. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: aliarslan - 21 Mayıs 2010, 20:02:25
Bu savaşta Arjantin Exocetlarla çok İngiliz gemisi devirdi çok.

Ne kadar çok? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

İngilizlerin hüsranla biten savaşı.Bizde bir şey sanmıştık onları ama coni destekli oldukları için bir şey fark etmiyor.Arjantin iyi tokatladı bunları. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 21 Mayıs 2010, 20:04:26
Alıntı yapılan: aliarslan - 21 Mayıs 2010, 20:02:25
Bu savaşta Arjantin Exocetlarla çok İngiliz gemisi devirdi çok.

Ne kadar çok?
Elindeki 5 Exocet'ı düşünürsek vurdukları 3 tane platform(yanılmıyorsam bir tane de deniz altı vurmuşlardı) az sayılmaz.Acep Arjantinlerinin elinde 15-20 tane Exocet olsaydı savaşın gidişatı ne olurdu Mesajı Paylaş

arjantin uçakları havalanır havalanmaz düşüyormuş.bundada fransa'nın parmağı varmış.fransa'dan alınan uçaklar özellikle.burda bi "Remote Control" durumu var heralde   ??? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: sky_warrior - 01 Haziran 2010, 21:23:47
arjantin uçakları havalanır havalanmaz düşüyormuş.bundada fransa'nın parmağı varmış.fransa'dan alınan uçaklar özellikle.burda bi "Remote Control" durumu var heralde   ???

Kaç senesindeymiş bu olay? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 01 Haziran 2010, 21:38:09
Alıntı yapılan: sky_warrior - 01 Haziran 2010, 21:23:47
arjantin uçakları havalanır havalanmaz düşüyormuş.bundada fransa'nın parmağı varmış.fransa'dan alınan uçaklar özellikle.burda bi "Remote Control" durumu var heralde   ???

Kaç senesindeymiş bu olay?

1982 ve iki ay sürdü yaklaşık ama anladığım kadarıyla şu an bunu sorma amacınız farklı :D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: EfsaneAsker - 02 Haziran 2010, 09:51:34

1982 ve iki ay sürdü yaklaşık ama anladığım kadarıyla şu an bunu sorma amacınız farklı :D

Evet farklı. O zamanki, daha doğrusu o uçakların üretildiği zamanki teknoloji le bu durumun gerçekleşme ihtimali var mı? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz