Arjun Ana Muharebe Tankı

Başlatan SKYWOLF, 18 Mayıs 2010, 17:24:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hindistan 1974'ten beri bu tankı geliştirmeye çalışıyor. Kulesi Leopard-2A4'e, gövdesi de şişmanlamış T-72'ye benziyor. Bu kadar zamandan beri uğraştıkları bir projede sonunda başarılı olmuş olmalarını dilerim. Olmazlarsa da kendilerine ALTAY satabiliriz. 8) (Tabi Pakistan'a karşı kullanmama koşuluyla) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 22 Mayıs 2010, 19:48:39
Hindistan 1974'ten beri bu tankı geliştirmeye çalışıyor. Kuelsi Leopard-2A4'e, gövdesi de şişmanlamış T-72'ye benziyor. Bu kadr zamandan beri uğraştıkları bir projede sonunda başarılı olmuş olmalarını dilerim. Olmazlarda kendilerine ALTAY satabiliriz. 8) (Tabi Pakistan'a karşı kullanmama koşuluyla)
Bunlar ALTAY almaz gider m1a2 alırlar.Hindistanı hiç sevmedim sevmemde.Gider pakistanlı kardeşlerimize yarı fiyatına satalım onlara karşı kullansınlar daha iyi.:) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: BLACKHAWK - 22 Mayıs 2010, 19:58:34
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 22 Mayıs 2010, 19:48:39
Hindistan 1974'ten beri bu tankı geliştirmeye çalışıyor. Kuelsi Leopard-2A4'e, gövdesi de şişmanlamış T-72'ye benziyor. Bu kadr zamandan beri uğraştıkları bir projede sonunda başarılı olmuş olmalarını dilerim. Olmazlarda kendilerine ALTAY satabiliriz. 8) (Tabi Pakistan'a karşı kullanmama koşuluyla)
Bunlar ALTAY almaz gider m1a2 alırlar.Hindistanı hiç sevmedim sevmemde.Gider pakistanlı kardeşlerimize yarı fiyatına satalım onlara karşı kullansınlar daha iyi.:)

Pakistan Altay tankı alabilir yada kendi geliştirecekleri bi proje olacaksa Türkiye'nin Altay'da ki teknik ve tecrübesinden yararlanabilir.Kendilerinin bu yönde bir açıklamaları olmuştu sanırım. Mesajı Paylaş

şu altay çıksa piysaya da  bakalım artık. Mesajı Paylaş

Yüksek sayıda T-90S alıyorlar. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: FoXhounD - 23 Mayıs 2010, 10:21:57
Yüksek sayıda T-90S alıyorlar.

Tam belirtecektim.
M1, Leo-2A4 falan almak gibi bir durum söz konusu değil. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

T-90'lar da yabana atılacak tanklar değiller, testler gayet üstün başarı gösteren tanklar. Mesajı Paylaş

T serisinin hiç bir tankına lafım yok.Hepsi mükemmel tanklar, T9o da bundan dolayı kötü olamaz.
T34 e birisi çıksında başarısız desin bakiiim? =) Mesajı Paylaş

Yok ben siz laf ettiniz diye söylemedim :). Yani aldıkları tanklar işe yarar, iyi bir seçim yapmışlar. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: BLACKHAWK - 22 Mayıs 2010, 19:28:58
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 22 Mayıs 2010, 19:19:54
Keleşle tank delmenin pek mümkün olacağını sanmıyorum.
Lafın gelişi.:) En azından bir şey benzemiş.
Peki 20mm anti meteryal tüfekler delebiliyormu veya 25 30 mmlik toplar. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz