19 Mayıs Atamızı Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun

Başlatan SKYWOLF, 19 Mayıs 2010, 01:02:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun  :) :) Mesajı Paylaş
  • Gösterim 18,779 
  • Forum Kuralları ve Duyurular
  • 46 Yanıtlar

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Herkesin 19 Mayısı kutlu olsun. Bugün saat 21:00 sıraları da benim doğum günüm bu arada :D. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: EfsaneAsker - 19 Mayıs 2010, 13:22:25
Herkesin 19 Mayısı kutlu olsun. Bugün saat 21:00 sıraları da benim doğum günüm bu arada :D.

Ooo...
o da kutlu olsun o zaman.
Nice mutlu yıllara. :) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Atamızın izinde hepimizin 19 mayıs Atatürk'ü anma ,gençlik ve spor bayramı kutlu olsun.... Mesajı Paylaş

Bu küçük gemi ile ilk adımını attığımız kurtuluş mücadelemimiz kutlu olsun arkadaşlar. Mesajı Paylaş

Kutlayacak bir bayramı ne zamana kadar olur bu gençliğin ondan emin değilim ama sahip çıkmazlarsa kutlayacakları bir bayrama tekrar sahip olamayacaklarını biliyorum.

''Varlığım varlığına armağan olsun'' demek lafla olmuyor,gereken yerde herşeye müdahil olup varlığını ortaya koymakla oluyor.

Neyse moral bozmayalım fazla iyi bayramlar,umarım hep kutlarız bu bayramları. Mesajı Paylaş

İlk okul 5 te 19 mayısa katıldım ben inanmazsınız. Biz sabahçı ortokullar öğlenciydi müdürlerimiz ayrıydı iki okulun binası aynı adı bile ayrıydı. Demir parmaklıklardan mahalledeki orta okulluların provasını izliyorduk orta okulun müdürü beni çağırdı kadroya ekledi. İlk okuum dedim anlatamadım. En arkada mındık kadar düşünün orta 3 nere ilk okul 5 nere. Þort bileklerime kadardı nerdeyse. Niye yaptı o hareketi nasıl bir espiri ile beni kadroya kattı bilmiyorum  Mesajı Paylaş
beğen

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz