M.D.Z.A

Başlatan RekarnO, 19 Mayıs 2010, 14:53:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Merhabalar

uzun zamandır uğraştığım bir modeli sizinle paylaşmak istiyorum.

Fazla lafı uzatmadan resimlere geçelim. umarım beğenirsiniz..

İşte karşınızda M.D.Z.A    Açılımı (Mayına Dayanıklı Zırhlı Araç) Olarak ismini koyuyorum.. :-X

Not= Tasarım ve modellemeden anlamadığımı ilave etmeme gerek yok sanırım... ;)

Mesajı Paylaş
  • Gösterim 9,641 
  • Tasarımlar
  • 15 Yanıtlar

Þimdilik resimler ve model bu şekilde oluşmuş durumda. Beğeniniz ya da eleştirilerinizi bekliyorum. Birkaç modifikasyon daha yapmam lazım arac üzerinde, tepkilere göre değişiklikler yapacağım.

Bu arada Aracın tasarımı tamamen bana ait. Dünyada bu tipte başka araç veya çizim dahi yok. Onun için bir izinsiz alıntı veya kopyalamalarada sitemiz ve ben sorumluyum. Önce bizden izin alınması lazım. Resimler üzerinde oynama veya çalıntı yapmamanızı rica ediyorum..saygılarımla... Mesajı Paylaş

İlk önce bi telif hakkı yazsaydın kopyalamak bile zor gelir.:)
Bu arada silahların olduğu yer dönüyor demi ?Ön tarafı uç kısmı biraz daha eğimli olursa daha iyi olur ve alt tarafa bir tabaka daha ekleyerek zırhlı bir araç şeklinde olabilir renk tonları ile birazcık oyna tekerleklere şerit yap ve biraz daha ince tekerlek,Arka tarafı'da aynı şekil eğimli yaparsan çok iyi olur.Silah yerine'de kuleli bir 7.62 minigun iyi gider.:) Mesajı Paylaş

Eyvallah, saolasınız, Dediklerinizi bir deniyeyim.. Mesajı Paylaş

BMC'nin MRAP aracından bayağı etkilenmişsin... :D Mesajı Paylaş

Ben Orta Asya'dan türeyen Anadolu'da büyüyen Avrupa içlerine yürüyen Türküm...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz