Ayda 34 uçak

Başlatan SKYWOLF, 19 Mayıs 2010, 20:46:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ayda 34 uçak üretecek

Dünyanın en büyük uçak üreticisi Amerikalı Boeing, en çok satan modeli 737 Next Generation'un üretimini arttırıyor
19 Mayıs 2010 Çarşamba, 09:59:29

Dünyanın en büyük uçak üreticisi Amerikalı Boeing, en çok satan modeli 737 Next Generation'un üretimini arttırıyor. Ayda 31.5  Boeing 737 üreten şirket 2012'den itibaren bu sayıyı 34'e çıkaracak. Boeing'den yapılan açıklamada havayollarından gelen talebi karşılayabilmek için böyle bir karar alındığı belirtildi.

Boeing, 777 serisi için de üretim arttırma yoluna gidecek. Avrupalı üretici Airbus'ta en çok tercih edilen modeli A320 serisinin üremini arttıracağını, ayda 34 yerine 38 uçak yapacağını açıklamıştı. Boeing Ticari Uçakları Bşakanı ve CEO'su Jim Albaugh, ekonomik durgunluğa rağmen müşterilerinden gelen filo yenileme ve yoğun talep üzerine 737 serisinin üretimini arttırmanın en doğru karar olduğunu belirtti.

Pazarlamadan sorumlu Başkan Yardımcısı Randy Tinseth'de dünya ekonomisindeki toparlanmanın devam ettiğini, havayollarının 2011 yılından itibaren kar etmeye başlayacağına dikkat çekti.

Ucusrotasi.com

Mesajı Paylaş
  • Gösterim 1,975 
  • Sivil Havacılık ve Uzay
  • 0 Yanıtlar

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz