TEİ MOTOR PROJELERİ

Başlatan AVCI, 02 Haziran 2010, 15:47:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sesin güzelliğine bakın , harikaaaaa Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Black95 - 09 Mart 2024, 17:21:21
https://twitter.com/SavunmaSanayiST/status/1766463504020545839 TF6000 başarıyla çalıştırıldı
Maşallah. Bu art yakıcı olan versiyonmu çalışırken birazdaha çekselermiş Mesajı Paylaş

PUTTY haber atlattı tam ben gönderecektim... Mesajı Paylaş

Beni de black atlattı. Elim ayağım dolandı black haberi çakmış Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Bugün bayramdır, asın bayrakları! 8)  Melodi gibi geldi sesi, yeminle! ;D Mesajı Paylaş

İşte bu bir kilometre taşı daha atlatıldı.bir gedik daha kapatıldı. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Efes - 09 Mart 2024, 17:29:21
Maşallah. Bu art yakıcı olan versiyon mu çalışırken biraz daha çekselermiş

Hayır, bu TF-6000. TF-10000 bundan alınacak verilere göre imal edilecek.

Yaşamsal önemi olan bir alet bu. Murad AESA radarı ve bu motor seri imalata girerlerse, Kaan olmasa da ülkeyi koruyabiliriz. Çok rahatladım, çoook. Mesajı Paylaş

çogu kişi ne oldugunu anlamadı bile anlayanlarda bayram ediyor ve edilmesi gerekirken nedendir bir tepki bile görülmemesi çok ilğinç tamamen yerli ve milli motor yolunda ciddi bir mesafe alınmış ama milette tık yok Mesajı Paylaş

Emeği geçen herkesin yanaklarindan,  ellerinden öpüyorum.

Önümüzdeki 5 yıl uzaylilar saldirmadığı takdirde argelerimiz bitirilip, ürünlerimiz olgunlasıp tedarik edilebilirse;  artık geleceğe dair bir kaygımız kalmayacağına eminim. Mesajı Paylaş

TF6B'İ 1 yıl içinde İHA'larda kullanmaya başlayabilir miyiz acep? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz