TEİ MOTOR PROJELERİ

Başlatan AVCI, 02 Haziran 2010, 15:47:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kaynak DefanceHub , Cabatlı53. Mesajı Paylaş

Yapanları ellerine emeğine sağlık. Mesajı Paylaş

Motorun birebir ölçekli maketi imiş. 6000 libre kuru, 10.000 libreye kadar yaş itki üretecek. Keşke hürjet birez daha beklenseydi. Çift motorlusunu yapar ABD'nin ağız kokusunu çekmezdik. Mesajı Paylaş

Maket derken? Yani bu maket dışında prototip bir motor var değil mi? Mesajı Paylaş

Tasarım bitmiş, prototip üretim aşamasına geçildi yazıyor forumlarda. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına getiren - 10 Haziran 2022, 11:50:07
Motorun birebir ölçekli maketi imiş. 6000 libre kuru, 10.000 libreye kadar yaş itki üretecek. Keşke hürjet birez daha beklenseydi. Çift motorlusunu yapar ABD'nin ağız kokusunu çekmezdik.
belkide bu motora görede dizaynını hazırlamışlardır, biz motoru yeni duyduk, hazırlayanların mutlaka daha önceden haberi vardır.. Mesajı Paylaş

turbofan motorumuz oldu  TF-X Hürjete  kadar ulasir Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 10 Haziran 2022, 11:59:07
Maket derken? Yani bu maket dışında prototip bir motor var değil mi?
Bu maket! Prototip üretim aşamasına gelinmiş deniyor. Yani daha motorun prototipi üretilecek. Ama TS1400 üretilirken de yapıldığı gibi, önce tasarım, sonra motor tasarımı çerçevesinde çalışılırlığını tesbit için ilk ateşleme testlerinin yapıldığı bir model üretim yapılmışki ilk prototip üretim aşamasına gelinmiş. Yani Mahmut Akşit'in heyecanla koşuşturup çalışıyor motorumuz diye ilk prototipi TV de gösterdikleri aşamaya gelecekler daha. Ama çalışan bir model olmasa bu açıklama yapılmaz. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına getiren - 10 Haziran 2022, 11:45:21

Kaynak DefanceHub , Cabatlı53.

Yalnız maketi olan motor AB'siz haline dair galiba Mesajı Paylaş

Hangi platformlarda kullanılacak ? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz