TEİ MOTOR PROJELERİ

Başlatan AVCI, 02 Haziran 2010, 15:47:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: Merzifonlu - 09 Mart 2024, 18:17:53
Alıntı yapılan: İbrahim - 09 Mart 2024, 18:15:24
TF6B'İ 1 yıl içinde İHA'larda kullanmaya başlayabilir miyiz acep?

Test için bile düşük olasılık.

TF-6000 İHA'lar için kullanılacağı için TS-1400 sürecinden çok daha hızlı ilerler ...

Ama yine de yüzlerce saat çalıştırılacak , sökülecek çalışan parçalardaki aşınma-esneme vs bakılacak belki parça yeniden dökülecek-tasarlanacak aynı süreç değişen parça sonrası yine tekrarlanacak...

Ama başta da söylediğim gibi insansız araçlarda kullanılacağı ve TS-1400 gibi sivil otoritelerden onay beklememize gerek olmadığı için süreç daha hızlı ilerler ama her halükarda 1 yıl çok az bir süre... Mesajı Paylaş

Çok kısa, çalışmasını biraz izleseydik  :-\

İnşallah sonuna erer, önemli olan o. Hindistan ve Japonya'da deneme yaptı ama seri üretime alamadılar. GE'den gelen tecrübe ile başaracağız diye umuyorum. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Merzifonlu - 07 Mart 2024, 11:17:27
Nerede kaldı bu TF-6000/10000? Bekle bekle ağaç oldum ve kök saldım. Yeter daaaa.  :(

Bak gördün mü? Ne dedim ben sana? Mesajı Paylaş

Sizleri bilmem ama Ben Almanyada Balkona Türk bayragini astimmmmm Mesajı Paylaş

TEI daha düne kadar fuarlarda bununla hava atıyordu. Nerden nereye gümbür gümbür geliyoruz.

Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: Tigerfish - 09 Mart 2024, 20:22:00
Alıntı yapılan: Merzifonlu - 07 Mart 2024, 11:17:27
Nerede kaldı bu TF-6000/10000? Bekle bekle ağaç oldum ve kök saldım. Yeter daaaa.  :(

Bak gördün mü? Ne dedim ben sana?

;D Artık daha fazla şikayet edeceğim. Kaan Aralıkta uçmayınca, "Bari Anka-3'ü uçursaydınız" diye sızlandım, ertesi gün o uçtu. "TF-6000 nerede kaldı" dıye mızmızlandım, 2 gün sonra ilk ateşlemenin görüntüsü servis edildi.

Demek kiiiii benim ağlamama dayanamıyorlar! :P İlk hedefim, artık bundan sonra, Batu Güç Paketi'dir arkadaşlar! ;D Mesajı Paylaş

Ben hâlâ Kaan motoru için Rolls-Royce ile de ortaklık olabileceğini düşünüyorum. Masadan kalkmamıştır bu seçenek Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: baryshx - 09 Mart 2024, 20:49:20
Ben hâlâ Kaan motoru için Rolls-Royce ile de ortaklık olabileceğini düşünüyorum. Masadan kalkmamıştır bu seçenek

En TR Motors ile konsorsiyumda zaten vardilar? Kimse neresini yaptigini bilmiyor ama onlar da var denilmisti zaten? Mesajı Paylaş

Calisanlarin sevincine bakilirsa sanki zorla sevinmisler gibi. Boyle bir ihtimal olamayacagina gore sanki defalarca calistirmislar gibi bir izlenim var. Mesajı Paylaş

Biz şimdi Turbofan motor yapan

1 - ABD
2-İngiltere
3-Rusya
4-Fransa
5-Almanya
6-Ukrayna
7-Çin
8-Japonya
9-Hindistan
10-Türkiye

10. Ülke mi olduk..

belki bu listede kanada'da olabilir kanada pratt whitney ile.. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz