TEİ MOTOR PROJELERİ

Başlatan AVCI, 02 Haziran 2010, 15:47:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

1600 ibf dese daha mantıklı Mesajı Paylaş

O devir sayısı olmalı, itiş gücü değil, keşke itiş gücü olsaydı.  8) 8) Mesajı Paylaş

Kubilay Yıldırım tweet atmış "bu nasıl mixer?" diye. Ben teknolojisini gizlemek için parça ile örtüldüğünü düşünmüştüm. Gerçekten çok garip Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Black95 - 22 Mart 2024, 01:10:23
Kubilay Yıldırım tweet atmış "bu nasıl mixer?" diye. Ben teknolojisini gizlemek için parça ile örtüldüğünü düşünmüştüm. Gerçekten çok garip

O bence bir tür kumaş, mixer falan değil. Masa örtüsü gibi kıvrılmış. Mixer olsa, kusursuz dairesel simetrisi olurdu. Resmi büyüterek baktım iyice. Kusursuz bir dairesel simetrisi yok.

Motorun içine toz, yabancı cisim, vs vs girmesin diye konmuş. Ön tarafta da aynı işlevi yerine getiren örtüler var, dikkat ederseniz... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 22 Mart 2024, 00:10:32
Başlangıçta 4000 ibf  , sonrasında 6000 ibf olması planlanan motor nasıl 16000 ibf oluyor?

Videoda RPM diyor. İtiş ile ilgili bilgi yok. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Merzifonlu - 22 Mart 2024, 02:35:03
Kubilay Yıldırım tweet atmış "bu nasıl mixer?" diye. Ben teknolojisini gizlemek için parça ile örtüldüğünü düşünmüştüm. Gerçekten çok garip

O bence bir tür kumaş, mixer falan değil. Masa örtüsü gibi kıvrılmış. Mixer olsa, kusursuz dairesel simetrisi olurdu. Resmi büyüterek baktım iyice. Kusursuz bir dairesel simetrisi yok.

Motorun içine toz, yabancı cisim, vs vs girmesin diye konmuş. Ön tarafta da aynı işlevi yerine getiren örtüler var, dikkat ederseniz...
Doğru söylüyorsunuz. Teşekkür ederim :) Mesajı Paylaş

Foto bu. Profilini saklıyorlar demek ki dimi? Bu kadar özgün bir şey yapmış olabilirler mi garip biraz 

Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: Merzifonlu - 22 Mart 2024, 02:35:03

Motorun içine toz, yabancı cisim, vs vs girmesin diye konmuş. Ön tarafta da aynı işlevi yerine getiren örtüler var, dikkat ederseniz...

Eğer o kumaşsa 400-500 derece sıcaklığa nasıl dayanıyor? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 22 Mart 2024, 14:12:28
Eğer o kumaşsa 400-500 derece sıcaklığa nasıl dayanıyor?

Motor çalıştırılacağı zaman, öndeki ve arkadaki kumaş örtüler çıkarılıyor. Onlar motorun içine yabancı madde girmesin diye konuluyor; motor çalıştırılmadığı zaman elbette. Mesajı Paylaş

TF6000 yerli aksesuarla mı çalıştırıldı? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz