HÜRJET Jet Eğitim Uçağı Projesi

Başlatan AVCI, 09 Haziran 2010, 14:35:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Adamlar F-100 serisi bir motor yapıp hemen hemen bütün motorlarını bu motordan türettiler...

KAAN motoru ne olacaksa tek motorlu muharip uçak da (üretilmeye karar verilirse) o motorla uçacaktır...
Mesajı Paylaş

Alıntı YapHÜRJET, iki pilot ile test uçuşlarına başladı. Þu ana kadar 10 test uçuşu gerçekleştirildi. İlk teslimatın 2025 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

youtube.com/watch?v=CCuEHC92gso&feature=share7https://www.savunmasanayist.com/hurjette-onemli-gelisme-ikinci-pilot-kokpitte
Mesajı Paylaş
]

Selamlar,
Birçok testte maruz bırakılıp, veriler doğrultusunda ilerlenecek. 2025 bile çok makul bir tarih ki muhtemelen 3. çeyreği görür. Mesajı Paylaş

Savunmasanayist twitter haberine göre Tusaş 100 adet F404 motoru siparişi vermiş Hürjet için.

İnşallah bu sipariş lisans altı üretim şartlarının olduğu bir sipariştir.

https://twitter.com/SavunmaSanayiST?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor
Mesajı Paylaş

72 adet eğitim uçağı
16 türk yıldızları
12 agressor?

etti 100 Mesajı Paylaş

Vermez ABD boşuna bir çaba...

100 MOTORUN 20'Sİ YEDEK MOTORDUR... 80 Hürjet için bu 100 motor bence... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 21 Haziran 2023, 17:21:39
Vermez ABD boşuna bir çaba...

100 MOTORUN 20'Sİ YEDEK MOTORDUR... 80 Hürjet için bu 100 motor bence...
Yedek oranı %8 civarıdır.
T700 motoru siparişi 236 adet
T70 helikopter siparişi 109 adet (218 motor)
Yedek motor siparişi 218 e karşılık: %7.6 Mesajı Paylaş

Eğitim uçağı olduğu için herhalde her ülkeye satabiliriz diye düşünüyorum, iyi niyetle. Hürjet'in silahlı varyantında yine ABD'nin izni gerekir. Mesajı Paylaş

Alıntı YapTuran Oguz @TyrannosurusRex

🇹🇷 @TUSAS_TR Uçak Genel Müdür Yardımcısı Atilla Doğan, HÜRJET hakkında:

"TSK ile 2 adet prototip ve 16 adet uçak için sözleşme imzalandı.

2025 sonuna kadar 4, 2028 sonuna kadar da 12 adet uçak teslim edilecek.

Satış için 5-6 potansiyel müşteriyle ciddi görüşmeler yapılıyor."
Mesajı Paylaş
]

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz