HÜRJET Jet Eğitim Uçağı Projesi

Başlatan AVCI, 09 Haziran 2010, 14:35:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

İr
Alıntı yapılan: SH - 05 Aralık 2024, 21:11:57İspanya ile başka bağlar da var. Patriot bile konunlandırdılar. İrlanda ve İspanya adam gibi memlekettir.
irlandalılar türk ırkından dır.1950'li yıllara kadar okul kitaplarında bu öğretiliyordu sonra ingilizlerin baskıları sonucu kaldırıldı... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: aydındurmus - 06 Aralık 2024, 18:13:36irlandalılar türk ırkından dır.1950'li yıllara kadar okul kitaplarında bu öğretiliyordu sonra ingilizlerin baskıları sonucu kaldırıldı...

;D  ;D  ;D

E artık biraz yuh yani.
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SH - 06 Aralık 2024, 18:44:56
Alıntı yapılan: aydındurmus - 06 Aralık 2024, 18:13:36irlandalılar türk ırkından dır.1950'li yıllara kadar okul kitaplarında bu öğretiliyordu sonra ingilizlerin baskıları sonucu kaldırıldı...

;D  ;D  ;D

E artık biraz yuh yani.

iSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN BUNU BEN SÖYLEMİYORUM TARİHÇİLER SÖYLÜYOR... Mesajı Paylaş

İlacınızı içmeyi unutmuş olabilirsiniz, aksi halde ambulans gelmek zorunda kalır. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: marmara - 06 Aralık 2024, 18:56:10

İlacınızı içmeyi unutmuş olabilirsiniz, aksi halde ambulans gelmek zorunda kalır.

ÇOK UYUTULMUŞSUNUZ...HALA UYUYORSANIZ LÜTFEN UYANIN ARTIK ... Mesajı Paylaş

İrlandalılar Türk ırkından değiller, Anadoluda "Galatya" ya da "Galya" denilen yörede orta Avrupa bölgesinde yerleşik şimdiki irlandalıların atalarını oluşturan keltler'den  kopup gelip yerleşmiş bir topluluk bulunur. Şimdiki Ankara- Eskişehir hattındaki bir bölgede yerleşmişlerdir ama zamanla romalılar tarafından asimile edilmişlerdir.
Mesajı Paylaş

her neyse konumuz HÜRJET konumuzu daha fazla dağıtmasak iyi olur bence... Mesajı Paylaş

Müttefiklerimizle savunma sanayiindeki iş birliğimizi güçlendirmeye, ürettiğimiz milli ve yerli teknolojilerimizi dost ülkelerle paylaşmaya devam ediyoruz. 🇹🇷🤝🇪🇸

Bugün, savunma sanayiindeki tarihi adımlarımızdan birine daha şahitlik etmenin gururunu yaşıyoruz. NATO'daki kadim müttefikimiz İspanya ile Jet Eğitim Uçağı Projesi'ne yönelik iş birliğimizin temelini oluşturacak Mutabakat Zaptı, Savunma Sanayii Başkanlığımız ile İspanya Savunma Bakanlığı arasında imzalandı. ✈️📜

Bu önemli anlaşma, Türkiye'nin bağımsız teknolojiler geliştirme hedefinin bir göstergesi olduğu kadar, dost ve müttefik ülkelerle güçlü iş birliğinin de bir nişanesidir. 🌍✨

Başarılarla dolu bu sürece emek veren tüm SSB birimlerimizi, TUSAŞ'ımızın değerli ekibini, törene Başkanlığımız adına katılan T.C. Madrid Büyükelçimizi ve TSK Ataşemizi yürekten kutluyorum. 👏👏

🇹🇷 Türkiye, vizyoner liderliğin rehberliğinde savunma sanayiindeki gücünü dünya çapında pekiştirmeye devam edecek. Bu anlaşmanın hayırlı olmasını dilerim. 🚀

https://x.com/halukgorgun/status/1870055212548780160?t=m7tmmdsV6C29DiICBMnT7g&s=19 Mesajı Paylaş

Basit bir dille anlatırmısınız ne oldu şimdi Hürjet mi alacaklar Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz