HÜRJET Jet Eğitim Uçağı Projesi

Başlatan AVCI, 09 Haziran 2010, 14:35:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: AVCI - 20 Şubat 2018, 16:37:10
Sen karıştırmışsın biraz.Bu TFX değil onunla uçacak pilotların eğitileceği TX,jet yani eğitim uçağı.

Yok biliyorum hocam. Sadece bizimkilerin kanat tasarımlarından şikayetçiyim. Bir tuhaf çiziyorlar. Uyumsuz görünüyor. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: BlackHawk89 - 20 Şubat 2018, 19:19:40
Sen karıştırmışsın biraz.Bu TFX değil onunla uçacak pilotların eğitileceği TX,jet yani eğitim uçağı.

Yok biliyorum hocam. Sadece bizimkilerin kanat tasarımlarından şikayetçiyim. Bir tuhaf çiziyorlar. Uyumsuz görünüyor.

Biliyorum deme karıştırdın işte Mesajı Paylaş
beğen

Alıntı yapılan: serkan - 20 Şubat 2018, 19:22:14

Yok biliyorum hocam. Sadece bizimkilerin kanat tasarımlarından şikayetçiyim. Bir tuhaf çiziyorlar. Uyumsuz görünüyor.

Biliyorum deme karıştırdın işte

Ahahahha.  :D :D :D
Hocam gerçekten karıştırmadım. Hürjet'in son görüntüsü beni rahatsız etti. (Kanatlarda sadece) yoksa gayet güzel duruyor. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: BlackHawk89 - 20 Şubat 2018, 20:47:52

Hocam gerçekten karıştırmadım. Hürjet'in son görüntüsü beni rahatsız etti. (Kanatlarda sadece) yoksa gayet güzel duruyor.

İlk tasarım son tasarım diyorsun nasıl karıştırmadın. Madar olmamak için kıvırıyon şimdi bal gibide karıştırmışsın. Mesajı Paylaş
beğen

Hocam gerçekten karıştırmadım. Hürjet'in son görüntüsü beni rahatsız etti. (Kanatlarda sadece) yoksa gayet güzel duruyor.

Hocam sen en iyisi hangi ilk kanattan bahsediyorsan bi foto paylaş onun üzerinden tartışalım :) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Destroyed - 20 Şubat 2018, 22:11:59

Hocam sen en iyisi hangi ilk kanattan bahsediyorsan bi foto paylaş onun üzerinden tartışalım :)

http://www.defenceturk.com/index.php?topic=2713.680

TFX konusunda Tai'nin paylaştığı en son görsellerden bahsediyorum. Siz biliyorsunuz. O konuda çokça tartışmıştık ama talihsiz şekilde foruma saldırı sonucu silnmişti o tartışma.
Yine hürjet konusunda (yani bu konu :) ) yine en son paylaşılan dizayn görsellerindeki kanatları gene hatalı buldum. Küçücük,kısa, neredeyse hava tutamayacak bir kanat çizmişler. O cüsseye göre.
Hürjet'in ilk görselinde herşey orantılıydı, en sonkinde orantısızlık var. TFX'te de aynısı oldu. Sıkıntım bu.  :) Mesajı Paylaş

Avcı geldi, bombayı attı ve kaçtı.  ;D ;D
BlackHawk89 gayet basit bir açıklama ile bir karşılaştırma yapmış. Ne var bunu anlamayacak! :) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 21 Şubat 2018, 00:03:46
BlackHawk89 gayet basit bir açıklama ile bir karşılaştırma yapmış. Ne var bunu anlamayacak! :)

Hocam sorma yav. Sadfor'da serkan(putty)'a dert anlatamadığım için üyeliğimi sildirmiştim. Geldi gene buldu beni. :D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: BlackHawk89 - 21 Şubat 2018, 01:10:31
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 21 Şubat 2018, 00:03:46
BlackHawk89 gayet basit bir açıklama ile bir karşılaştırma yapmış. Ne var bunu anlamayacak! :)

Hocam sorma yav. Sadfor'da serkan(putty)'a dert anlatamadığım için üyeliğimi sildirmiştim. Geldi gene buldu beni. :D

Sildirecek ne var yasaklasan mesajlarımı göremezdin hiç Mesajı Paylaş
beğen

Tabii uçaklar bir birine benzer ama bu yeni dizayn Çinli L-15 in aynısı olmuş, olmuşta güzelde olmuş! yine takıntılı bir şekilde diyeceğim ama... Çift dikme kuyruk isterükkkk.... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz