HÜRJET Jet Eğitim Uçağı Projesi

Başlatan AVCI, 09 Haziran 2010, 14:35:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı YapHÜRJET prototip uçağı için ilk hamle!

- HÜRJET Programı kapsamında prototip üretimine hazırlanılıyor.
https://mobile.twitter.com/SavunmaSanayiST/status/1345040196895711233
https://mobile.twitter.com/BarbarosToprak2/status/1352371251860430854
Mesajı Paylaş
]

TAI Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil:

"HÜRJET bu yıl gövdesi motoru takılmış bir şekilde görülebilecek"

"Kasım 2020'de ise Hürjet için GE F404 motorunun seçildiği paylaşıldı."

Motor kesinleşti mi? Motor geldi mi? ABD iznini nasıl almayı düşünüyorlar acaba? Mesajı Paylaş

Hürjet motoru icin rusyada alinsa iyi olurdu

abd-ab bize ambargo var Mesajı Paylaş

Alıntı YapProje takvimi güncellendi ve ilk operasyonel kabiliyet tarihi ve tam operasyonel kabiliyet 2 yıl erkene alındı. Silahlı versiyonda JHMCS/Datalink/Yakıt ikmal yeteneği kesinleşti

"TUSAÞ; Jet Tekamül, Akrotim (Türk Yıldızları), Harbe Hazırlığa Geçiş ve Hafif Taarruz olmak üzere dört farklı HÜRJET konfigürasyonu geliştirecek"
https://mobile.twitter.com/aveonjcom/status/1353429371638472704
Mesajı Paylaş
]

cift motorlu Hürjet  görürüz insallah Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: tumucin - 25 Ocak 2021, 21:40:16
cift motorlu Hürjet  görürüz insallah

Hocam Hürjet kesinlikle tek motorlu olacak...Yıllar önce kesinleşti... Tasarım ona göre yapıldı...Çift motoru inşallah MMU'da göreceğiz...
Mesajı Paylaş

Akşit, TEI'nin MMU platformunda kullanılacak motoru tek başına yapabilecek güce ulaştığını ekledi

bu haber bu gün geldi

MMU icin motor simdiden hayirli ugurlu olsun

General Electric F110-GE-100
Motor gücü: 17.155 lbf (76.3 kN)

F 16  motorundan tersine mühendislik yapilmis ola bilir

besinci savas ucagimiz olacak 2030

cift motorlu  Hürjet  süper olur

cinde böyle rusya böyle abd ve ab böyle

neden bizde  besinci ucagimiz oluyor  neden cift motorlu hürjetimiz olmasin

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: tumucin - 25 Ocak 2021, 22:28:46
Akşit, TEI'nin MMU platformunda kullanılacak motoru tek başına yapabilecek güce ulaştığını ekledi

bu haber bu gün geldi

MMU icin motor simdiden hayirli ugurlu olsun

General Electric F110-GE-100
Motor gücü: 17.155 lbf (76.3 kN)

F 16  motorundan tersine mühendislik yapilmis ola bilir

besinci savas ucagimiz olacak 2030

cift motorlu  Hürjet  süper olur

cinde böyle rusya böyle abd ve ab böyle

neden bizde  besinci ucagimiz oluyor  neden cift motorlu hürjetimiz olmasin

Ben çift motorlu olacağını sanmıyorum. Ancak Ts-1400'ün çekirdeğinden 40 kn motor yapılabileceği söyleniyordu 40x2 = 80 kn Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Hocam Hürjet'i yapan TUSAÞ müdürü Temel KOTİL ; "Hürjet'i , 2021 yılında motoru (motorları değil)takılmış olarak göreceğiz" dedi...

Hala neden çift motor muhabbeti dönüyor anlamıyorum ki? Benim bilmediğim , Temel Kotil'in bilmediği gizli bir Hürjet projesi mi var? Mesajı Paylaş

Bir nevi savaş uçağı yapıyorlar logodan maket değil, eğitim uçağı herhalde tek motorlu olacak, çift motorlu olsa ef 2020 olurdu :) Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz