HÜRJET Jet Eğitim Uçağı Projesi

Başlatan AVCI, 09 Haziran 2010, 14:35:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abd hicmi sucu yokmu hükümetimiz ayakda duruyor bu cok önemli Mesajı Paylaş

Alıntı Yap

Malezya Kralı Þah, üretim faaliyetleri devam eden HÜRJET Prototipini imzaladı.

HÜRJET, Malezya'nın jet eğitim uçağı ihalesinde yarışıyor.

https://savunmasanayist.com/tusas-hurjet-i
Mesajı Paylaş
]

Ne kadar büyük kanopi...

Kanopi yapısı bile ben bir trainer uçağım diyor.... Mesajı Paylaş

]

Hürjet'in nihai hali çok yakışıklı olmuş.

Kanopiye ise bayıldım. Çünkü kanopi bence bir uçağın ruhudur, kişiliğidir. Hava frenleri de F-16'nınkilere benziyor bu arada.

Ancak arka koltuktaki karton koli karizmayı biraz çizmiş  ;D Mesajı Paylaş

Kanopi önündeki anten F 16  larda olduğu gibi IFF ise bu uçak doğuştan muharip jet denebilir mi Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: re - 31 Ağustos 2022, 13:27:21
Kanopi önündeki anten F 16  larda olduğu gibi IFF ise bu uçak doğuştan muharip jet denebilir mi

Denilemez. IFF ekipmanının eğitimi de Hürjet'te veriliyor, unutmayın. Zaten Hürjet muharip jet değil, eğitim jeti. Mesajı Paylaş

anten olsun olmazin AESA radar  takilinca  muharib jet  denir Mesajı Paylaş

]

Montaj çok mu yavaş acaba ? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz