HÜRJET Jet Eğitim Uçağı Projesi

Başlatan AVCI, 09 Haziran 2010, 14:35:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Farklar:

- tek dikey kuyruk
- inis takimlari
- burun konisi
- hava girisleri kanat'a bitisik olmus

Daha baska fark gorebilen var mi?

Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Sonunda ilk yerli jeti gördük Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Nutuk - 16 Temmuz 2018, 11:38:01

Farklar:

- tek dikey kuyruk
- inis takimlari
- burun konisi
- hava girisleri kanat'a bitisik olmus

Daha baska fark gorebilen var mi?

Tahminimce Kanat şekli  de farklıdır...
Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

ya bu ucaga yandan bakinca iki tane vampir disi varmis. Hurjet'in adi "F1 Vampir" olsun  ;D

\

Ustelik ayni motor secildi.

Hurkus bayagiya T-50 kopyasi gibi oldu
Mesajı Paylaş

Saka maka Korelilerin tum ucaklarini neredeyse bire bir kopyaladik

KT-1 -> Hurkus
T-50 -> Hurjet
KFx -> TFx Mesajı Paylaş

O vampir diği gibi dediğiniz kanatcıklar Boeing-Saab'ın trainer Jet'in dede var bi yandan bakın Hür jetin aynı sı tek farkı çift kuyruk dikmelisi... Ayrıca neyi aynı olursa olsun; sermaye ülke içinde kalabiliyorsa ürettiğin teknolojileri uygulabiliyorsan, emekcine istihtam açabiliyorsan, son kullanıcı isterleri için yeterliyse gerisi teferruat bence... Mesajı Paylaş

+Cft uygulaması olabilirmi acaba ?

Cft+ 2x Ek yakıt Tankı + 2x Bozdoğan + 2x Gökdoğan ile güzel güç çarpanı olur . Tabi Aesa radar olacak.

Veya

Cft + 2x Ek Yakıt Tankı + 2x Som + 2x Gökdoğan

Bunların mesela 8 adet bozdoğanlısı ve 8 adet Somlu sundan oluşan bir saldırı filosu iyi iş yapar.

İşin Yakın hava desteği kısmına gelirsek ;

Cft+ 12x Roketsan Sdb + 2x Gökdoğan

Aşırı etkili olabilir.
Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Tamamen katiliyorum Alp, yurdun mali gibisi yok.
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz