HÜRJET Jet Eğitim Uçağı Projesi

Başlatan AVCI, 09 Haziran 2010, 14:35:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Türk Yıldızları renkleri ile Hurjet mükemmel olmuş...
Üretm hattından resim var mı? Son hali ne? Mesajı Paylaş

Alıntı YapTAI'nin Malezya Hürjet teklifi:

%50-50 Proje ortaklığı
Ödeme olarak emtia kabul edilmesi
Malezya üretimi aviyonikler
3 Türkiye'de 15 Malezya'dan teslim
Malezya'dan Eğitim - MRO merkezi açılması
2025'ten itibaren teslimat

shephardmedia.com
DSA 2022: TAI affirms commitment to Malaysia even if bids fail
https://www.shephardmedia.com/news/air-warfare/dsa-2022-turkish-aerospace-affirms-commitment-to-m/
https://mobile.twitter.com/Dromercay
Mesajı Paylaş
]

böyle yüzlerce uçaklık dev bir ihale için  uçağın ıp hakları bile satılır tabi.
yani demek istediğim, ben olsam böyle dev bir ihaleyi kazanmak için ıp haklarını  bile satardım  açıkçası.
Mesajı Paylaş

MOTORRRRRRRRRRRRRR Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: korsan - 31 Mart 2022, 20:33:16
Topu topu 18 uçak alacaklar. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: korsan - 31 Mart 2022, 20:33:16
yani demek istediğim, ben olsam böyle dev bir ihaleyi kazanmak için ıp haklarını  bile satardım  açıkçası.

Yüzlerce değil 18 uçak alacak Malezya. İhale teklifinde zaten 3 tanesini Türkiye, 15 tanesini Malezya üretsin diye teklif verilmiş. Mesajı Paylaş

%50 Proje ortaklığı derken ??? Sadece 18 Uçağın üretilmesindeki joint venture herhalde değil mi ? Öyle ise çok bir sıkıntı yok. Mesajı Paylaş

Alıntı YapTUSAÞ tarafından geliştirilen HÜRJET Jet Eğitim ve Hafif Taarruz Uçağı'nın parça üretimi tamamlandı. Montaj faaliyetlerinin ise %50'sinden fazlası tamamlanmış durumda.

TRT HABER'e konuşan TUSAÞ Uçak Grubu Ürün Direktörü Nezaket Güneri Orbay, HÜRJET Projesi hakkında bilgi verdi. Türkiye'nin ilk milli jet motorlu askeri uçağı HÜRJET'in parça üretiminin tamamlandığını belirten Orbay, ilk prototipinin montaj faaliyetlerinin ise yarısından fazlasının tamamlandığını açıkladı.https://www.savunmasanayist.com/hurjet-ucaginin-parca-uretimi-tamamlandi
Mesajı Paylaş
]

Neresi %50 bitmiş ? Görüntülere göre % 10 o da belki.... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 01 Mayıs 2022, 15:50:52
Neresi %50 bitmiş ? Görüntülere göre % 10 o da belki....
Eski video bu, şimdiye yarılamışlardır Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz