HÜRJET Jet Eğitim Uçağı Projesi

Başlatan AVCI, 09 Haziran 2010, 14:35:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: tumucin - 13 Mart 2023, 17:00:56
Bende aynisini yapardim hangi mühümetler suana kadar ucak yapmis

tUmUcİn hocam ( Bilerek yanlış yazdım) insanlar gün geçtikçe yazısını , imlasını geliştirir siz gün geçtikçe kötüleştiriyorsunuz...

mühümetler derken hükümetler demek istediniz herhalde? Mesajı Paylaş

dogru hükümetler olacak secim  icin  ucak gösterisini ertelediler

birde  depremi unutmayalalim insallah böyle seyler bir daha  görmeyiz Mesajı Paylaş

Hürjet'te taksi yapmış. Maşallah akıyor 2 gündür  8) 8)

Mesajı Paylaş

Alıntı Yap#Hürjet Motorun montaj, entegrasyon çalışmalarıyla test faaliyetleri 5 günde tamamlandı.

#MilliTeknolojiHamlesi #SavunmaSanayi #YerliMilliSanayi

https://mobile.twitter.com/Keremhok
Mesajı Paylaş
]

Nisan'da uçtuğunu görürsek iyi olur. Mesajı Paylaş

tailplane , yatay kuyruk dümenleri çok mu sallanıyor - emanet duruyor bana mı öyle geldi...?

MMU daha tok bir görüntüde ... Mesajı Paylaş

Bununla ülke iş başa düşerse korunur bildiğin jet muharip uçak performansı.  Þu uçağın muharip silahlı halini şu anda Ukrayna ya verin F16 almış gibi sevinir şimdi Ruslar düşünsün der dimi öyle düşünün Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz