HÜRJET Jet Eğitim Uçağı Projesi

Başlatan AVCI, 09 Haziran 2010, 14:35:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ABD ispanya için ürettiklerine motor veririm ama seninkiler icin vermem derse ayıkla pirincin taşını...

Olmaz demeyin...

Birde motor işinde her an sakatlık çıkma ihtimali varken İspanya nasıl olur diyecek onu anlamadim Mesajı Paylaş
What is steel compared to the hand that wields it?

Alıntı Yapİspanyol havacılık basını Avion Revue:

▪️ HÜRJET İspanyol Hava ve Uzay Kuvvetleri'nin uzmanları, HÜRJET'i yakından incelemeye başladılar. Geniş katılımlı bir İspanyol ekibi, HÜRJET'i TUSAÞ tesislerinde de inceleyecek.

▪️TAI, 2030'ların ortalarına kadar Türk Hava Kuvvetlerine 100 HÜRJET, uluslararası müşterilere ise 300 HÜRJET satmayı hedefliyor.

#HÜRJET #TUSAÞ
Mesajı Paylaş
]

Bugün medyada Hürjet'in 100. uçuşunu yaptığına dair haberler vardı. Demek ki Hürjetimiz İspanyadan vatana dönmüş.

Benim merak ettiğim Hürjet'in İspanyaya satışı ve İspanyadaki uçuşlarıyla ilgili bir gelişme medyaya yansıdı mı? Bununla ilgili hiçbir habere rastlamadım. Bilgisi olan var mı? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: buraktunahan - 16 Ağustos 2024, 20:18:39
Bugün medyada Hürjet'in 100. uçuşunu yaptığına dair haberler vardı. Demek ki Hürjetimiz İspanyadan vatana dönmüş.

Benim merak ettiğim Hürjet'in İspanyaya satışı ve İspanyadaki uçuşlarıyla ilgili bir gelişme medyaya yansıdı mı? Bununla ilgili hiçbir habere rastlamadım. Bilgisi olan var mı?

İstedikleri kadar oraya buraya satsınlar motor yok motor.... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına06 - 16 Ağustos 2024, 21:01:52

Benim merak ettiğim Hürjet'in İspanyaya satışı ve İspanyadaki uçuşlarıyla ilgili bir gelişme medyaya yansıdı mı? Bununla ilgili hiçbir habere rastlamadım. Bilgisi olan var mı?

İstedikleri kadar oraya buraya satsınlar motor yok motor....

ABD, olası İspanya satışında, motor konusunda tek kelime etmez. Tabi çok absürt bir durum oluşturmazsak ki, bize de güven olmuyor bu aralar. Mesajı Paylaş

İspanya 'dan bir heyet gelip Tusaş tesislerini ziyaret edecek. Ardından alıp almamaya karar verecekler. Zaten tusaşı gördüklerinde ağızları bir karış açık kalır. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kabardey - 16 Ağustos 2024, 21:52:26
Alıntı yapılan: fırtına06 - 16 Ağustos 2024, 21:01:52

İstedikleri kadar oraya buraya satsınlar motor yok motor....

ABD, olası İspanya satışında, motor konusunda tek kelime etmez. Tabi çok absürt bir durum oluşturmazsak ki, bize de güven olmuyor bu aralar.

Çok acı bir durum...

ABD: Sen Hürjet'i , ATAK'ı üret , eğer satacağın ülkeyi ben onaylarsam sana motor veririm..
TÜRKİYE: OK. Kızmazsanız bize de motor verseniz de biz kendimiz için de Hürjet-ATAK üretmek istiyoruz..
ABD: Maalesef Kongre'den geçmiyor  olsa dükkan sizin...Ama siz parayı seversiniz bakın Hürjet-ATAK satıp biraz para kazanacaksınız bu işi fazla kurcalamayın.
TÜRKİYE:Hay hay efendim...

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 17 Ağustos 2024, 10:16:13

Çok acı bir durum...

ABD: Sen Hürjet'i , ATAK'ı üret , eğer satacağın ülkeyi ben onaylarsam sana motor veririm..
TÜRKİYE: OK. Kızmazsanız bize de motor verseniz de biz kendimiz için de Hürjet-ATAK üretmek istiyoruz..
ABD: Maalesef Kongre'den geçmiyor  olsa dükkan sizin...Ama siz parayı seversiniz bakın Hürjet-ATAK satıp biraz para kazanacaksınız bu işi fazla kurcalamayın.
TÜRKİYE:Hay hay efendim...

Beğenmiyorsan, oturacaksın yatırım yapacaksın, doğru düzgün planlama yapacaksın, kendini mühendisini firmanı siyasetçini disiplin edeceksin, motor üreteceksin. Yoksa bunlara alışacaksın. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz