Savunma harcamasına hangi ülke ne kadar harcadı?

Başlatan SKYWOLF, 12 Haziran 2010, 01:24:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Teroru destekliyor sonra torere verilen desteginin maliyetinin kat kat fazlasini teroru saldigi ulkeye silah satarak aliyor Mesajı Paylaş

2015 yılı askeri harcamalar. Dolar değeri üzerinden sıralama.
Kaynak: CIA factbook
Mesajı Paylaş

İngiltere bizim iki katımız neye para harcıyor merak ediyorum. Mesajı Paylaş
beğen

Alıntı yapılan: serkan - 20 Ağustos 2016, 15:09:00
İngiltere bizim iki katımız neye para harcıyor merak ediyorum.

İki değil, yaklaşık 3 kat... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

beğen

14 adet nükleer tahrikli denizaltıları mevcut bunların 4 adeti nükleer başlıklı balistik füze taşıyor.Bunların bakımı idamesi var.Harp gemileri,amfibi gemileri,uçak gemileri,yardımcı gemileri,deniz-hava filosu bizden gerek nitelik gerek nicelik olarak çok çok önde bunlarında nihayetinde bir maliyeti var.
Mesajı Paylaş

Profesyonel orduya ödenen maaş vs giderler neeniyle de olabilir! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Amerika'nın harcamalarının yüklüce kısmı araştırma geliştirmeye gidiyor. Teknolojik üstünlüklerini her zaman korumak zorundalar. Mesajı Paylaş

Birde amerikadaki projelerin fiyatları şişiriliyor ve ordunun maaşından mermisine ya da sıhhıyedeki pamuğuna kadar bütün maliyetler var Mesajı Paylaş

Suudi Arabisten Ordusunda görev yapan Kral ailesi cocuklarina ve prenslerine dudak ucuklatan maaslar ödeniyor. Yoksa Suudlarin hicbir stratejik silah sistemi felan yok. Hepsi ABDnin eski cöpleri. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz