İsrail İle İlgili Stratejik Değerlendirmeler ve Haberler

Başlatan the demons, 01 Nisan 2009, 18:37:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yarın bir gün Yunan ile MEB anlaşması yaparlarsa ne olacak? Hazırlığın var mı? Yok....!

SONUÇ : İsrail ile karşı karşıya gelme...! Otur oturduğun yerde mi? Mesajı Paylaş

1*Bu coprafyada yaşadığımız ve israilin bu agresif politikaları olduğu müdettçe kesinlikle savaşacağız bu kaçınılmaz.
2*Nükleer füze saldrısı engellenebilir fakat pahallı olur.... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Hakan Hakkı - 10 Şubat 2025, 13:54:34Yarın bir gün Yunan ile MEB anlaşması yaparlarsa ne olacak? Hazırlığın var mı? Yok....!

SONUÇ : İsrail ile karşı karşıya gelme...! Otur oturduğun yerde mi?

İşin aslın aynen öyle dediğiniz gibi

"Otur oturduğun yere"

Kaç yıldır uçak alımı yok

Tank seri üretime girmedi

Herhangi ciddi bir zırhlı araç alım ihalesi olmadı

Tf2000 ilk kaynak kesimi diyorlar kimbilir ne zaman envantere girer

Milden ona keza öyle

Bu liste uzar gider

Yapacak birşey yok. Mesajı Paylaş

Edinecek ve öyle engel olacaksın.Bu konu alınabilir bir risk değildir.Tek ve kesin çözüm budur. Mesajı Paylaş

israil yunan saldırdığı zaman bizim savaşmaya durumumum müsait değil otur oturduğun yere dersiniz siz.Lakin bu devlet demez diyemez savaş zamanında ticari anlaşmalar geçici olarak askıya alınır ve günde 1 2 motor leblebi gibi yapılır.Kimse hikaye anlatmasın.Savaş sen hazır değilsin şimdi sana saldırmıyayım demiyor.En zayıf anında saldırır.Bugün savaşa girsek en az 1000 adet uçağımız hazırdır ve bunların hepsi savaşmak içindir bir o kadarıda teyakkuzda durur.
Nerde bu uçaklar derseniz bu platformdan çıkın dağda yaşayın zira o lafı söylediğiniz anda bu platformun vermiş olduğu bilgileri ya hiç okumadın bilmiyorsun yada hafızan balık gibi 3 sn sonrasını unutuyor demektir.... Mesajı Paylaş

Ben balık hafızalıyım aynen okuma kültürümde sıfır

Sahi nerede o uçaklar

Ayrıca formun neresinde belirtilmiş ise bir zahmet gösterin

Yani hazırda 1000 adet uçak bekliyorsa bu formu okuyan tüm ziyaretçiler bilmeli

Haklısınız aslında o kadar herşeye hazır ve öngörülü insanlar tarafından yönetiliyoruz ki nasıl önlem alabildiklerine dair şapka çıkarabiliyoruz

Mesela şubat ayındayken hazır aradan iki yıl geçmişken

Devletimiz o kadar öngörülü harekette bulunmuşturki şapka çıkarırsınız

Hatta bu söyleyeceğim sizi destekler nitelikte

K.Maras merkezli 6 şubat 2023 depreminde devletimiz deprem olan vilayetlere sayısı yaklaşık 100 bini olan konut yapmıştı...

Ama gel gelelim bu konutlara insanları yerleştirmek için depremin olmasını bekledi

Ne kadar garip demi sen git onca hazırlık yap ama insanları depremden önce konutlara yerleştirmeyi akıl edeme...

İşte bunlar hep hazırlıklı olmaktan ve öngörü yüksekliğinden oluyor.

O yüzden uçak varmış yokmuş hiç önemli değil

Bizim devletimiz istesin birgecede bin F16 araya karbon kağıdı koyarak becerir şey pardon üretir diyecektim

Hatta üretmiştir bile önce diğer uçaklar tesisler bir yok olsun ondan sonra ortaya çıkarır

Sahi 30 yıldır tf2000 bekleniyor

Var mı bildiğiniz dağın arasında bekleyen gizli tutulan tf2000 şöyle 8-10 tane sonuçta Deniz Kuvvetlerinde çalışmışsınız orasının kokusunu almışsınız

Hani varsa söyleyinde ben sözlerimi  geri alayım. Mesajı Paylaş

O zaman şu sonuç çıkar mı? Biz de en kısa sürede, atom bombası mühimmatlı ikincil saldırı yapabilecek en az 5-6 tane (Çünkü,  Ukrayna' daki gibi bizim denizaltıların yerini belirlemede ABD ve diğerleri de israile yardım edecektir.) denizaltıyı yüzer halde tutmalıyız.

En az 5-6 yüzer vaziyette görevde. Bu bile kendi başına yeterli olacaktır denilebilir mi? toplamda 10-12 adet STM-500 bu iş için yeterli olur mu? Mesajı Paylaş

ABD Başkanı Donald Trump, Fox News'e Gazze Şeridi'ne ilişkin skandal açıklamalarda bulundu.

"BİRAZ ŞAŞIRDIM"

Trump, "bölgedeki Filistinlilerin yerinden edilmesine yönelik" planına Ürdün ve Mısır'ın karşı çıkmasına şaşırdığını belirterek, "Ürdün ve Mısır'a yılda milyarlarca dolar ödüyoruz ve bunu söylemelerine biraz şaşırdım" dedi.

"ABD GAZZE'NİN SAHİBİ OLACAK"

Gazze planının "gerçekten işe yarayan plan" olduğunu kaydeden Trump, "Ama bunu zorlamıyorum, sadece arkama yaslanıp tavsiye edeceğim. Sonra ABD bölgenin sahibi olacak. Hamas olmayacak, kalkınma olacak ve temiz bir tabakla her şeye yeniden başlayacaksınız" ifadelerini kullandı.

"İSRAİL'İN BURADAN NEDEN VAZGEÇTİĞİNİ BİLMİYORUM"

Gazze Şeridi'ndeki halka seçim hakkı verildiği takdirde bölgeyi terk etmek isteyeceklerini iddia eden Trump, "Burası harika bir yer. İsrail'in buradan neden vazgeçtiğini bilmiyorum. Neden vazgeçtiler?" şeklinde konuştu.

Tarihte bu Trump kadar şerefsiz biri bulunur mu bilmiyorum... Bu adam Dünya'nın başına çok iş açacak... Herkesi satılık gören haysiyetsiz biri bu..
Başımıza bir çorap örmese bari...

Bu arada yıllar önce  "Bu Trump , Biden'dan beter biri" demiştim ama çoğu arkadaş "Yunan-İsrail hayranı Biden'dan daha iyidir" diye bana karşı çıkmıştı , adamın bu açıklamaları sonrası fikirleri değişti mi bilemiyorum...

"ABD başkanı kukladır , sistem başkanı yönetir" söylemini savunanlar galiba sistem volüme düğmesini sonuna kadar açtı bütün manyaklıkları Trump üzerinden gerçekleştirmeye karar verdi...Manyak geçen gün de "KANADA , ABD'nin 51. eyaleti olmalı , Kanada'lılar beni destekliyor" demişti...

Ama hakkını vermek lazım adam kimseyi ayırt etmeden herkese gider yapıyor...
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz