İsrail İle İlgili Stratejik Değerlendirmeler ve Haberler

Başlatan the demons, 01 Nisan 2009, 18:37:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: DESPERADOS - 26 Eylül 2011, 23:11:10
Doğru mısır yardımsever bir ülkedir ne zaman savaşsa yenildiği israile bizim için savaş açmaktan hiçmi hiç çekinmeyecektir ...
1 hafta once Misir´in Gazze´ye acilan kapiyi Erdogana acmadigini biliyorsunuz degil mi? Mesajı Paylaş
Adaletin hakim olduğu yerde silahın yeri yoktur.

Alıntı yapılan: seyyah - 27 Eylül 2011, 09:57:41
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 27 Eylül 2011, 09:45:09
Arkadaş zımbalarız dememiş, zımparalarız demiş.  ::)

Neyse sonuçta niyet aynı. ;D
Ikiside ayni niyeti tasiyor degisen birsey yok.Ben arkadaslara anlatamiyorum siz yillardir bu isin icindesiniz arkadaslara anlatirsaniz sevinirim cunku bazi arkadaslarimiz ps 3 oynuyoruz saniyor.

Enes bile şimdiden pes etti baksana. Ben senelerden beri anlatıyorum, gerisini sen düşün. ;) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: seyyah - 27 Eylül 2011, 10:02:02
Alıntı yapılan: DESPERADOS - 26 Eylül 2011, 23:11:10
Doğru mısır yardımsever bir ülkedir ne zaman savaşsa yenildiği israile bizim için savaş açmaktan hiçmi hiç çekinmeyecektir ...
1 hafta once Misir´in Gazze´ye acilan kapiyi Erdogana acmadigini biliyorsunuz degil mi?

Tabii ki biliyorum yaptığım bir ironi idi  8) Mesajı Paylaş

iyi korunan (hava savunma sistemleriyle korunan)  ve  her uçak  için hangarı  bulunan  bir  hava alanını nasıl  yok  edebiliriz?  dünden  beri  düşünüyorum  içinden  çıkamadım ,  seyir  füzeleriyle  saldırsan  bir  seyir  füzesi  1  hangarı  yok  eder  yetiştiremezsin   ,  uçaklarla  saldırsan  oldukca  iyi  hava savunma  sistemleri  birçok  uçağını  daha  hedefe  ulaşmadan  yok  eder ,  tek mantıklı  çözüm    çok  miktarda  bombacık  taşıyan  savaş  başlıklarıyla  donatılmış  iyi  balistik  füzelerle  saldırmak  gibi  göründü  , tabi   korunaklı  hangarlara  ne  ölçüde  zarat  verir  bilemem  ama  açıktaki bir  uçağı kullanılamaz  hale  getirebileceğini  sanıyorum. söylediğim  başlık  demet  bombası  gibi  hedefin  üzerinde  açılıp  binlerce   bombacığın  bölgeye  dağılarak  patlamasını  sağlayan  başlıklardan  , hani  iranın  2000  km  menzilli  dedikleri  füzesinin  başlığı  gibi. bence  tek  çözüm  balistik  füzeler. Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 27 Eylül 2011, 10:57:40
O sistemi seyir füzeleriyle de uygulayabiliriz.
Ama balistik fuzenin ayri bir caydiriciligi var, ve menzil farkida. Mesajı Paylaş
Adaletin hakim olduğu yerde silahın yeri yoktur.

Alıntı yapılan: seyyah - 27 Eylül 2011, 11:21:48
Ama balistik fuzenin ayri bir caydiriciligi var, ve menzil farkida.

Neden? Bir seyir füzesini tespit edip vurmak bir balistik füzeyi yok etmekten kaç kat zordur. Dolayısıyla çok daha etkili ve caydırıcıdır. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 27 Eylül 2011, 11:25:51
Alıntı yapılan: seyyah - 27 Eylül 2011, 11:21:48
Ama balistik fuzenin ayri bir caydiriciligi var, ve menzil farkida.

Neden? Bir seyir füzesini tespit edip vurmak bir balistik füzeyi yok etmekten kaç kat zordur. Dolayısıyla çok daha etkili ve caydırıcıdır.

evet keşke elimizde tomahawk gibi bir seyir füzesi olsaydı ozaman caydırıcılık ne demekmiş görürdü herkes. Mesajı Paylaş

SOM'u yapan gerektiğinde daha büyüğünü de yapar ;) Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz