İsrail İle İlgili Stratejik Değerlendirmeler ve Haberler

Başlatan the demons, 01 Nisan 2009, 18:37:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kötünün en iyisine katlanılmaz ama normalin en kötüsüne katlanırsın Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: serkan1976 - 25 Ekim 2023, 11:51:00
İsveç kararını onayladı Cumhurbaşkanı...
Þimdi sıra ABD'de.

Eğer F-16 modernizasyonu ve yeni F-16 alımı için ışık almazsak TBMM kararı çıkmaz...

Bu kozumuzu mutlaka oynamalıyız

Cumhurbaşkanımız  bugün grup toplantısında eyy İsrail diyerek İsrail ile köprüleri attı ve taraf olduğunu dünyaya ilan etmiş oldu. Böylece motor ve bu modernizasyon işini de unutabiliriz. Mesajı Paylaş

Allah kahretsin ya. Ne geçiyor elimize bu Filistin davasından anlamıyorum. Akıl alır gibi değil. Suriye'nin yarısını Kürtler kontrol ediyor canınıza dokunmuyor ama bilmem kaç milyon Arab'ın sallamadığı Filistin için olay çıkartıyorsunuz. Mesajı Paylaş

Kötü günler bitti arkadaşlar şimdi daha kötü günler geliyor.. .
Hamas terör örgütü değil dedin işimizi bitirdin...
Ben de Cumhurbaşkanı neden sessiz diyordum asıl fırtına için bekliyormuş...

Tüm savunma, motor vs projeler bitti geçmiş olsun... İran ile aynı statüye yükseldik ... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 25 Ekim 2023, 13:49:28
Kötü günler bitti arkadaşlar şimdi daha kötü günler geliyor.. .
Hamas terör örgütü değil dedin işimizi bitirdin...
Ben de Cumhurbaşkanı neden sessiz diyordum asıl fırtına için bekliyormuş...

Tüm savunma, motor vs projeler bitti geçmiş olsun... İran ile aynı statüye yükseldik ...

PKK'ya terör örgütü diyenlerin klonu YPG'ye partnerimiz demesi ne oluyor peki? HAMAS ile başından beri görüşüyoruz zaten sır değilki. Mesajı Paylaş

Mütekabiliyet ilkesi oluyor....

Madem bunu yapıyorlar ne diye gidip bu ülkelerden savaş uçağı istiyorsun diye sormazlar mı adama?

Madem Batı terörü destekliyor , sen de o terörü destekleyen ülkeden parayla silah alıyorsun bu para da teröristlere gidiyor yani kendi kendine seni vuran teröristi finanse ediyorsun....

Anlayacağınız masum değiliz hiç birimiz Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 25 Ekim 2023, 14:22:05
Mütekabiliyet ilkesi oluyor....

Madem bunu yapıyorlar ne diye gidip bu ülkelerden savaş uçağı istiyorsun diye sormazlar mı adama?

Madem Batı terörü destekliyor , sen de o terörü destekleyen ülkeden parayla silah alıyorsun bu para da teröristlere gidiyor yani kendi kendine seni vuran teröristi finanse ediyorsun....

Anlayacağınız masum değiliz hiç birimiz

Zaten vermeyeceklerdi hocam oyalayıp duruyorlardı artık inceldiği yerden kopsun dedi herhalde sayın Cumhurbaşkanı. Bayağı da sert konuşmuş grup toplantısında bakalım kim ne tepki gösterecek ilk ses İtalya'dan gelmiş bile. Mesajı Paylaş

Hem de çok sert konuşmuş....

Günlerdir sessizdi demek bu konuşmayı hazırlıyormuş Reis....

Mesajı Paylaş

Gazze'yi konuşmasak enflasyonu hayat pahallılığını maaşları konuşacağız Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Ya günden değiştirmek ya da...

Welcome to World War III

Dışişleri bakanının açıklamaları da ilginç. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz