T625 GÖKBEY ÖZGÜN GENEL MAKSAT HELİKOPTER PROJESİ

Başlatan cabatli_53, 16 Haziran 2010, 22:37:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Açıkcası aşağı yukarı tasarım anlayışı klasik olan bir konsept bekliyordum ancak kuyruk rotorunda bir ihtimal commanche, EC-155/635 tarzı bir tasarım anlayışı yaparlarda şaşırırdım diyede beklemiyordum değil.. Mesajı Paylaş

AW tasarımına benzemiş diyebiliriz genel itibariyle. O ay yildiz fantazisi guden muhendisi ellerinden operim acaba gercek anlamda tasarima dahil olacakmi orasi. Olasi kullanici ulkelerin mental durumunu merak ediyorum oradaki inceye iliskin. Allah yolumuzu açık etsin umarim alnimizin akıyla cikariz burasi bir yana. Standart bir tasarim olmus fazlasinida beklemek absürt olurdu açıkcası fakat bu bir eksimi tabiki değil. Bazı kritik teknolojilerden bahsedilmiş bunlari yerlilestirme girisimi olacak sanirim ozellikle ihracat kisminda elimizde güçlü bir koz olacağına şüphe yok. Fakat absurt olacak ama 12 yolcu olayi neye gore ve kim belirlemis acaba. Askeri modeli icin ozellikle yeterli olacakmidir acaba o sayi. Ben muadillerine gore en azindan bi 3-5 daha bekliyordum yalan demiyim. Mesajı Paylaş

Benim bildiğim kara şahinler bile 15-16 teçhizatlı asker alıyor.4-5 ton sınıfı bir helikopter için normal değil mi? Mesajı Paylaş
ZOR HEMEN İMKANSIZ ZAMAN ALIR
             --------MAROON BERETS--------

2+2+17 gibi bisey soz konusu onlarda toplam 21 filan aliyor sanirim. Buda 2+2+12 seklinde olsa iyi olurdu toplam 2 tim oluyor sanirim. Pilot, co-pilot, silahcilar + 2 tim. Mesajı Paylaş

Ben pek silahlı uh-60 veya uh-1 görmedim?  Mümkünse fotoğraf paylaşabilirmisiniz Mesajı Paylaş

Telefondan yaziyorum hocam ugrastirma valla beni. Silahdan kasit pencerelerdeki makinalilar. G.doguda sıkça kullanilir. Zaten sadece silahci olmuyor hatirladigim kadariyla o arkadaslar ayni zamanda teknisyenler. Mesajı Paylaş

Verilere göre ÖGMH UH-1 ile kara şahinin arasında bir helikopter olacak... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz