T625 GÖKBEY ÖZGÜN GENEL MAKSAT HELİKOPTER PROJESİ

Başlatan cabatli_53, 16 Haziran 2010, 22:37:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: serkan1976 - 07 Ocak 2022, 18:57:50
TS-1400 ile hiç motor çalıştırdı mı Gökbey? Ya da hava da hover dahi olsa kaldı mı?

Yok ağa, Gökbey hep ABD motoru kullanacak ve biz de naçar kel naçar ABD Kongresinin nazını çekeceğiz! TS-1400'ü de süs olsun diye öylesine geliştirdik işte...  ::) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: merzifonlu - 07 Ocak 2022, 19:40:21
TS-1400 ile hiç motor çalıştırdı mı Gökbey? Ya da hava da hover dahi olsa kaldı mı?

Yok ağa, Gökbey hep ABD motoru kullanacak ve biz de naçar kel naçar ABD Kongresinin nazını çekeceğiz! TS-1400'ü de süs olsun diye öylesine geliştirdik işte...  ::)

Hocam dalga geçme ya ;) ;) ;)... Gerçekten soruyorum Tusaş'tan gelen herhangi bir resim-video görmedim  , kaçırdım mı acaba? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 07 Ocak 2022, 19:44:02
Alıntı yapılan: merzifonlu - 07 Ocak 2022, 19:40:21

Yok ağa, Gökbey hep ABD motoru kullanacak ve biz de naçar kel naçar ABD Kongresinin nazını çekeceğiz! TS-1400'ü de süs olsun diye öylesine geliştirdik işte...  ::)

Hocam dalga geçme ya ;) ;) ;)... Gerçekten soruyorum Tusaş'tan gelen herhangi bir resim-video görmedim  , kaçırdım mı acaba?

Ben de görmedim işin aslı. Ama Sayın Akşit bir kaç set TS-1400 motorunu entegrasyon için TUSAÞ'a teslim ettiklerini söylemişti. TUSAÞ Müdürü Sayın Kotil de 2022 sonlarına doğru ilk üretim Gökbeyleri son kullanıcıya teslim edeceklerini söyledi. 2+2=4 Olduğuna göre, motor entegrasyonu şimdiye kadar yolunda ilerlemiş. Ben buradan bunu anlıyorum. Mesajı Paylaş

Gökbey'in aktarım organları , palleri hep bizim kendi üretimimiz değil mi? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 07 Ocak 2022, 22:09:26
Gökbey'in aktarım organları , palleri hep bizim kendi üretimimiz değil mi?

Bildiğim kadarıyla evet, öyleler. Mesajı Paylaş

Alıntı Yap
TUSAS_TR Genel Müdürü @Temel_Kotil: @jandarma için 3 adet GÖKBEY yapıyoruz, sene sonuna kadar teslim edeceğiz.
https://mobile.twitter.com/Action1041
Mesajı Paylaş
]

Alıntı yapılan: DoganTuran - 05 Şubat 2022, 17:02:32
Maşallah.

Hayırdır hocam bir gelişme mi var GÖKBEY ile ilgili...TS-1400 entegrasyonu tamam mı yoksa? Müjde mi var?
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz