YÜKSEK İRTİFA HAVA SAVUNMA SİSTEMİ PROJESİ

Başlatan Subutay, 02 Nisan 2009, 01:49:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce SSM hangi sistemi seçecek?

S-400(Rusya)
S-300(Rusya)
Patriot(ABD)
HQ-9(Çin)
Arrow(İsrail)
Aster-30
Alıntı yapılan: UYVAR - 17 Ocak 2019, 16:00:50
E sen niye cavaplamiyorsun?

De ki Natodan cikarim. İncirligi kapatirim. Silah ihalelerini sadece ruslara veririm. Eyvallah diyeyim.

Bak gördünmü Sende cevaplamışsın.

İşin doğrusu böyle bir durumda bir çok eylem planı ve değişik alternatifler vardır ve aramızda çok konu oldu. Bunların herbirini tekrar sıralasam sabaha kadar bilgisayarın başında oturmam lazım. Mesajı Paylaş

Ben cevaplarim, gizem yaratmam. Hukumet Abd "höt" dese pisacak tiynette. Eyleme gecemiyor, ruzgar yapiyor. Secimi atlatana kadar ojyanus otesinden de destek goruyor. Her seçim bu boyle. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Huzurlarınızda bay karamsar ve muhalefetiyle duvarı toslayan.

Alkış lütfen. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tigerfish - 17 Ocak 2019, 20:36:35
Huzurlunuzda bay karamsar ve muhalefetiyle duvarı toslayan.

Alkış lütfen.

Yahu yuru git. Soytari! Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: UYVAR - 17 Ocak 2019, 20:53:45

Alkış lütfen.

Yahu yuru git. Soytari!

Yahu sakin ol  🤫. Þaşkın Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tigerfish - 17 Ocak 2019, 21:31:19
Alıntı yapılan: UYVAR - 17 Ocak 2019, 20:53:45

Alkış lütfen.

Yahu yuru git. Soytari!

Yahu sakin ol  🤫. Þaşkın

Sakinim merak etme. Bu tepkiyi verecegini biliyordum. Neyse. Konudan devam. Mesajı Paylaş

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD ile yürütülen Patriot görüşmelerine ilişkin olarak açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, "Teslim süresi ve fiyat çok önemli" dedi.

Bakan Çavuşoğlu, Patriot füze sisteminin Türkiye'ye satılmasıyla ilgili olarak konuştu.

"ABD'den gelen heyetlerin tekliflerini aldık. Bizim için önemli alan ne zaman teslim edileceği. S-400'leri aldık ama daha fazlasına ihtiyacımız var. Teslim süresi ve fiyat önemli" diyen Çavuşoğlu, "Savunma alanında ortak üretim ve teknoloji transferi kriterimizdir" ifadesini kullandı.

Kaynak: www.defenceandtechnology.com Mesajı Paylaş

teknoloji  transferi  zor  olmacak is gibi göründü var

siyasi isler karisirsa  alinmaya yakin gibi Mesajı Paylaş

Leventkepir1 arkadaşım.  Forumumuzda siyasi tartışmalara izin vermiyoruz. İletiniz ilk olmasına rağmen siyasi içeriği ve kişilere saldırı içerdiği için kaldırılmıştır. Lütfen forum kullarına uygun davranalım.

İyi forumlar... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Konu içeriğine uymayan bütün iletiler kaldırılmıştır. Lütfen konuların bütünlüğüne zarar vermeyelim arkadaşlar. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz