YÜKSEK İRTİFA HAVA SAVUNMA SİSTEMİ PROJESİ

Başlatan Subutay, 02 Nisan 2009, 01:49:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce SSM hangi sistemi seçecek?

S-400(Rusya)
S-300(Rusya)
Patriot(ABD)
HQ-9(Çin)
Arrow(İsrail)
Aster-30
Kılı ayirdim, tuzu bol oldu. Afiyet olsun. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

S-400 ler sonbaharda geliyor inşallah.Kısıtlı da olsa bazı komponentlerin ortak üretiminden de bahsedilmiş.Hava ve motor teknolojileri konusunda işbirliği mesajı verilmiş.Þu 6-7 ay bir an önce geçse keşke:)
https://twitter.com/sputnik_TR/status/1093090123837779968 Mesajı Paylaş

Mutlaka teknoloji transfer dahilindedir Çoğu ne kadar aksini iddia etsede. Yoksa bu S 400' ler
Geniş çaplı yerine sadece lokal savunmakta kalır. Bizimkiler bunu gözönüne almadıklarına inanmıyorum. Mesajı Paylaş

Rusya Federal askeri teknik işbirliği servisi müdürü Dimitri Þugayev Kommersant gazetesine verdiği röportajda bazı parçaların ortak üretilebileceğini ama kritik teknolojileri vermeye yanaşmayacaklrını ima etmiş.Röportaj buradan okunabilir.
https://t.co/yeBYEj2mFR Mesajı Paylaş

Doğrusunu söylemiş Sözcü. Ben onların yerinde olsam bende aynısını söylerdim. Çin ile Hindistan'ın sonradan " bana niye yok " eşiteceğime... Mesajı Paylaş

Bu teknoloji işbirliği bana yakıtının kimyasal formülünü ver değilki zaten. Ben kendi radarımı kendi iletişim sistemimi kendi IFF sistemimi yada komuta kontrol çözümümü kullanmak istersem kullanabileyim işbirliğidir. Radarı nasıl yapıyon bana söyle filan da değil. F16 da nasıl özgür projemizi uygulayamıyoruz ABD izin vermesi gerekiyor işbirliğidir işte buda bir çeşit onun gibi. Mesajı Paylaş
beğen

Bir TV programında teknoloji transferinin yaklaşık %30 olacağına dair bir laf işitmiştim. Galiba Eski Genelkurmay İstihbarat Başkanı İsmail Hakkı Pekin söylemişti. Bunlar kritik teknolojilerden ziyade, ikinci derece önemde ki sistem teknolojileri olsa gerek. Mesajı Paylaş

Adaptasyon /yerlileştirmenin  araçlardan başlama ihtimali nedir? Mesajı Paylaş

Rusya S-400 lerin sonbaharda teslim edileceğini açıkladı ya abd şerefsizi de tehdit savurmaktan geri kalmamış yine.Bilindik tehditleri tekrarlamışlar.Neymiş efendim S-400 alırsak Patriot satmazlarmış.Bak seeen biz de çok meraklıydık ya Patriotlarınızı almaya.Gerekirse S-400 lerin yanına SAMP-T alınır Avrupalılar böyle şartlar öne sürmüyor en azından.Aynı işi daha da iyi yapar SAMP-T.Patriot işi THE END.Çocuk ölü doğdu belki de daha hayırlı olacak.
https://twitter.com/yurtgazetesi/status/1093486900487340036 Mesajı Paylaş

Amerikalılar patriotlarıyla bütünleşebilirler.

Þu ABD'li yetkilinin adı sanı yok muymuş acaba? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz