YÜKSEK İRTİFA HAVA SAVUNMA SİSTEMİ PROJESİ

Başlatan Subutay, 02 Nisan 2009, 01:49:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce SSM hangi sistemi seçecek?

S-400(Rusya)
S-300(Rusya)
Patriot(ABD)
HQ-9(Çin)
Arrow(İsrail)
Aster-30
İran şu an Çinden aldığı yüksek irtiva hava savunma sistemini kullanıyor değil mi ? Mesajı Paylaş

iran cinden  yüksek irtiva hava savunma sistemi  HQ-9  kullanmiyor

Ruslari-Amerikalarin  hava savunma sistemi kullanan ülkeler  var

Fransanin   Aster 30 SAMP/T    cogu  Avrupalilar   kullaniyor               (http://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi )   kaynak Mesajı Paylaş

cnn haber  yayinda cin tarafi teknoloji  transferi  yanasmadigini

ve de fransa aster  30  görüsmeler  yapiliyormus Mesajı Paylaş

5-6  sene  cok  Türkiyenin acil olarak bulunmasi gerekli    suan dünyada olup  bitellere  bakin

100%  milli  olacagini   söylenmezi  ucuz politika

Mesajı Paylaş

Þayet Yüksek İrtifa Hava savunma sistemini kendi imkanlarımızla yapabilirsek, bizim için zor fakat çok hayırlı olacağına inanıyorum.  Anladığım kadariyle şu anda ayrıca hava-hava füzelerini yapıp yapamıyacağımızı tartışanlar bile var ( http://kokpit.aero/turkiye-milli-hava-hava-fuze-yapabilir-mi ). Genel istek bu alanlarda en üst seviyede oyuncu olmak. Teknik ve Bilimsel kadrolarımızın yeterli olduğuna inanıyorum. Belki bu çok ileri teknolojik  alanda tecrübe ve endüstriel doku yetersizliği sıkıntıları çekebiliriz ve buda süreyi uzatabilir. Mesajı Paylaş
Ileri teknolojiler sihirlidir. Arthur C. Clarke

Alıntı yapılan: deniz - 14 Eylül 2014, 01:26:55
Anladığım kadariyle şu anda ayrıca hava-hava füzelerini yapıp yapamıyacağımızı tartışanlar bile var ( http://kokpit.aero/turkiye-milli-hava-hava-fuze-yapabilir-mi ).

Tartışmaya gerek yok mu? Mesajı Paylaş

İhale aşamasında en iyi fiyatı verip teknoloji transferini kabul eden tek taraf Çin sistemi iken hem pahalı hem teknoloji transferini kabul etmeyen sistem NATO (ABD) fırçasından sonra birden bire yer değiştiriyor bakın Allah'ın işine. Mesajı Paylaş

Belki torunlarımız bu ihalenin sonuçlandığını görebilir.  :D :D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz