YÜKSEK İRTİFA HAVA SAVUNMA SİSTEMİ PROJESİ

Başlatan Subutay, 02 Nisan 2009, 01:49:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce SSM hangi sistemi seçecek?

S-400(Rusya)
S-300(Rusya)
Patriot(ABD)
HQ-9(Çin)
Arrow(İsrail)
Aster-30
Evet sanırsam ihale sürecinin sürekli uzatılma sebebi eurosam i aster 30 la ihaleye çekip rekabeti arttırmaktı.Ama resmi olarak ihaleye katıldımı bilmiyorum. Mesajı Paylaş

HQ-9(Çin)   veya         S-400(Rusya)       olabilir..
Mesajı Paylaş

S-400 olursa daha iyi olur. HQ-9da onun çakması değilmi zaten ? Mesajı Paylaş

Amerika Nato zirvesinde, Patriot Havva Savunma Systeminin Türkiye´ye yerlestirilmesini istedi. Türkiye´yi baski seklinde olmasada zor durumda birakdi´lar. Adeta "Patriot alin, yoksa bizden degilmisiniz?" dercesine, psikolojik satranç oynandi.
Fakat Türk yetkilileri Moskova ve Tehran ilen olan Ekonomik iliskilerini tehlikeye atmak istemedikleri icin, Patriot Systemine olumlu bakmadiklarini ve bütün NATO üyelerinden anlayış beklediklerini söylediler.

Türk yetkilileri ayrica sunu ifade etti, eger Türkiye Patriot Havva Savunma Systemini alcak olursa, kesinliklen Tehrana karsi bir silahlanma olmayacak diye, basini uyardi. Türkiyenin istegi komsu ülkeleri´ilen dostca ve baris icinde bir yasam.

Mesajı Paylaş

Kim demiş, kime demiş? Patriot ne. Almak ne anlama geliyor. Sizi tenzih ederim de, Kiminmiş acaba bu zırvalar. Mesajı Paylaş

Bu bir haber midir? Haberse kaynağı nerededir? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

S-400 almayalım, patriot alalım... Oldu paşam... Çaya da bekleriz... Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

Patriot hava savunma sistemini yerden yere vuruyoruz ama gerek menzili gerek hızı gerekse vuruş yüzdesi bakımından oldukca iyi  yani Patriot alırsak s-300 den daha iyi bir hava savunma sistemine sahip oluruz(kendi görüşüm)   tabi Patriotlarında farklı modelleri var ama bize satmak istedikleri yeni ve oldukca başarılı bir sistem diye biliyorum  tek sıkıntı  fiyatıki oda akıllara zarar bir miktar  ''4 batarya ve 80 füzeye 7.5 milyar dolar'' istemişlerdi tabi yalnış hatırlamıyorsam gazetede öyle okumuştum  acaba s-300 lerin fiyatları nasıl?  gerçekten seçmeye değecek kadar bize uygun olanı hangisi? bizim önce buna karar vermemiz lazım ama biz karar verene kadar yıllar geçiyor  yetmedi birde teslimatın yapılması için yıllar geçecek artık 2015~2020 arası bir yüksek irtifa hava savunma sistemimiz olacak tabi bu arada ileri geri doğru yalnış konuşanlar çıkacaktır  bir iş uzarsa b..u çıkar  bunu herkezin bilmesi lazım.

not:s-400 satışı bize yapılmıyor  yani s-400 alımını unutun  en azından şimdilik öyle görünüyor. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes38 - 19 Ekim 2010, 10:00:58
not:s-400 satışı bize yapılmıyor  yani s-400 alımını unutun  en azından şimdilik öyle görünüyor.

Bildiğim kadarıyla satışı değil, ortak üretimine izin yok. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz