YÜKSEK İRTİFA HAVA SAVUNMA SİSTEMİ PROJESİ

Başlatan Subutay, 02 Nisan 2009, 01:49:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce SSM hangi sistemi seçecek?

S-400(Rusya)
S-300(Rusya)
Patriot(ABD)
HQ-9(Çin)
Arrow(İsrail)
Aster-30
Sen tam bir zaman kaybısın hopeful73. Sana zaman ayırmaktan daha önemli işlerim var, burnumu karıştırmak ya da yere tükürmek gibi. Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Birbirinizle uğraşmayı bırakıp konuya dönseniz.  ::) Mesajı Paylaş

Patriot olucagi zaten belliydi neyin kavgasini yapiyorsunuz. Mesajı Paylaş
Adaletin hakim olduğu yerde silahın yeri yoktur.

Alıntı yapılan: kanas - 24 Ağustos 2011, 11:11:45
Sen tam bir zaman kaybısın hopeful73. Sana zaman ayırmaktan daha önemli işlerim var, burnumu karıştırmak ya da yere tükürmek gibi.

bana cevap verecek kapasiten olsa verirdin zaten. her konuya sazan gibi atlayıp cevap vermenden belli. kimse her konuda bilgi sahibi olamaz. bildiklerin hakkında yorum yap amenna. yani biriyle tartışırken elinde donelerin olsun. afaki kafana göre sonuçlar çıkarıp yorumlarda bulunma. ayrıca diklenmeden dik durmasını bil. Adam ol benim yorumlarımdan alıntı yap benimle erkek gibi yüzyüze tartış. olsun bitsin. fındık kadar beyninle beni küçük düşürmeye mi çalışıyon? sen burnunuda karıştırmaya devam et. tükürmeyede... ben senin gibilere bir kez bakıp sonrada birdaha bakmamak üzere sifonu çekiyorum. Mesajı Paylaş

uzatmayın allah aşkına  , şu mübarek  günde birbirinize hakaret  edip  birbirinizi kırmayın  :(
pac-3 lerimiz hayırlı olsun

Uzunluğu 5.30 m
Çapı 41 cm
Ağırlığı 906 kg
105 km menzili
60.000 feet irtifaya kadar kullanılabilir.

bu füzelerin tam menzilini bilen varmı ?  kimisi 30 km diyor  kimisi 200 km  diyor  , bu konuda bilgisi olan bir  arkadaşımız bizi aydınlatırsa sevinirim. Mesajı Paylaş

Edit. Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

edit Mesajı Paylaş

moderatöre çağrıdır,

kanas tarafından aileme karşı yapılan küfür vardı... nedir sonuç yaptırımınız nedir? sadece yazılanlar mı silindi bilmek istiyorum.

herhangi bir cezası oldu mu? bana bildirilmiş bişey yok.
yoksa yalnızca silindi mi? açıklama bekliyorum.

eğer yalnızca silindi ve küfür edenin yanına kar olarak kaldıysa; bileyim bende seviyemi düşürür basarım küfürü. ondan sonra silin gitsin. böylemi yürüyor bu forumda işler. yokmu forum kuralları? seviyeli bir forum diye üye oldum. varsa bu forumun seviyesi gereken yapılsın. nedir yani durum bilmek istiyorum.

ivedilikle cevap bekliyorum. ilginiz için teşekkür ederim. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes38 - 24 Ağustos 2011, 14:23:46
uzatmayın allah aşkına  , şu mübarek  günde birbirinize hakaret  edip  birbirinizi kırmayın  :(
pac-3 lerimiz hayırlı olsun

Uzunluğu 5.30 m
Çapı 41 cm
Ağırlığı 906 kg
105 km menzili
60.000 feet irtifaya kadar kullanılabilir.

bu füzelerin tam menzilini bilen varmı ?  kimisi 30 km diyor  kimisi 200 km  diyor  , bu konuda bilgisi olan bir  arkadaşımız bizi aydınlatırsa sevinirim.
200 diye biliyorum. Mesajı Paylaş
Adaletin hakim olduğu yerde silahın yeri yoktur.

Bu ne ya iki kelime konusamiyoruz birbirimizle ne hale geldik (kanas bu sekilde hicbir sey elde edemezsin ) yok böyle bir sey seviyeli olun lütfen Mesajı Paylaş
Ya sevecek ya gideceksiniz baska yolu yok.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz