YÜKSEK İRTİFA HAVA SAVUNMA SİSTEMİ PROJESİ

Başlatan Subutay, 02 Nisan 2009, 01:49:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce SSM hangi sistemi seçecek?

S-400(Rusya)
S-300(Rusya)
Patriot(ABD)
HQ-9(Çin)
Arrow(İsrail)
Aster-30
Son aldığım bilgiler gelen 3 uçaklık ekipman içeriside komuta kontrol parçaları,radar parçalarından oluşuyor.

2.kısım sevkiyat ise diğer haberleşme ve tespit sistemlerini içermesi planlanıyor.

Son gelicek (deniz yolu ile) füze sistemleri ve taşıyıcı araçlar olması planlanıyormuş.

Hayırlı olsun askerlerimizin bu sistemleri en verimli şekilde kullanacağına güvenim tam. Mesajı Paylaş

Hayirli ugurlu olsun Türkiye icin tarihi bir gün
Mesajı Paylaş

Paylaşım için teşekkür ederim Zirfak.

Hayırlı olsun. HSS gibi stratejik silahlar için verilen teslimat tarihine biraz temkinli yaklaşmanızı öneririm. Eğer gün itibariyle Rus ve Türk tarafları teslimatın başladığını söylüyorsa en az 1 ay geriye gidin.  Þu 40N6E füzesi de teslim edildiği ilan edilse de Þu Hakan kılıç'ın gerilimini azaltsak.

Mesajı Paylaş
DÜNYADA BÜTÜN GERCEKLER 3 MERHALEDEN GECER.
1. iLK BAÞLARDA HAFİFE ALINIR ÖNEMSENMEZ
2. ARKASINDAN ÞİDDETLİ BİR DİRENİÞ VE BASKIYA UĞRAR.
3. EN SON TAM BİR DOĞRU OLARAK KABUL EDİLİR..

Twitterden gördüğüm kadarıyla pentagon 20:15 te basın toplantısı düzenleyecekmiş(rutin de olan program)
SN Akarı da arayacaklarmış. Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Montajıyla beraber etkin olması 2020yi bulur diyor bazı güvenilir kaynaklar. :S saçma geldi bana. Böyle bir sistem aldıysan ve tehditler var ise en kısa sürede aktif etmen gerekir diye düşünüyorum. 2020 falan çok ucuk tarihler. Mesajı Paylaş
Süt kokan beyinler , barut kokan ellere dönüştü...

Acaba konuşlanan bölge başına kaç yedek füze düşücek birde depolanma problemi var. Ve 400 km menzilli füze ancak büyük gövdeli uçaklar için diye biliyorum o füzeler den de almak lazım ancak sayıları az olabilir. Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Alıntı yapılan: Raptor44 - 12 Temmuz 2019, 18:37:03
Acaba konuşlanan bölge başına kaç yedek füze düşücek birde depolanma problemi var. Ve 400 km menzilli füze ancak büyük gövdeli uçaklar için diye biliyorum o füzeler den de almak lazım ancak sayıları az olabilir.
Hiç bu kafaya girmeyip direk S400ü ortak üretsek diyorum Ruslarla... Çünki hep dediğim gibi 4 batarya S400 bizi asla korumaz... Bizim en az 10 bataryaya falan ihtiyacımız var. Yurt dışındaki üslerimizin güvenliğini katmıyorum bu sayıya... Somaliye - Katara - Kıbrısa hatta ve hatta madem Libyada tarafız madem Libya ile olan mücadele Akdenizde enerji savaşında etkin rol oynayacak oraya bile gidip bayrak sallamalı S400ü oturtmalıyız diye düşünüyorum. Mesajı Paylaş
Süt kokan beyinler , barut kokan ellere dönüştü...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz