Süper Cobra'lar İçin İzin Çıkmış?

Başlatan SKYWOLF, 26 Haziran 2010, 12:50:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gelisme var mi Süper Cobra için ? Son olarak ne durumdayiz ( 5 mi 7 mi 8 mi hiç kalmadimi  ??? ) Mesajı Paylaş

İzin mi? Ne izni? Kapandı o defter. Amerikan kongresinin keyfini beklemek eskidendi. Ek T-129 siparişi verildi. Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

Alıntı yapılan: rstr617 - 02 Ocak 2011, 15:00:17
İzin mi? Ne izni? Kapandı o defter. Amerikan kongresinin keyfini beklemek eskidendi. Ek T-129 siparişi verildi.

Bazi yerlerde kongreden geçti ama ABD kendi ihtiyaci oldugu için vermiyor yaziyordu , ve son olarak skywalker'in 30 haziran tarihli yorumu , bu konuda bilgin varsa  kisaca özetlermisin kardes ben takip edemedim Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: sephiroturk - 02 Ocak 2011, 00:36:17
Gelisme var mi Süper Cobra için ? Son olarak ne durumdayiz ( 5 mi 7 mi 8 mi hiç kalmadimi  ??? )

7 galiba. 8 tane vardı, 2 tanesi düşmüştü. Sonra eli mahkum zar zor helikopterin birirni baştan yaratarak tamir ettiler diye biliyorum.

Biz Cobraları bekliyene kadar T-129'lar üretime başlar. Çünkü adamlara Cobralar AH-64'lerden daha fazla ihtiyaç ve sayıları az. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz