VEDA-SEBEBİ YÖNETİM

Başlatan arrrow, 12 Temmuz 2010, 17:45:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Atatürk ve Din Hakkındaki Görüşleri konusu altında shadowww adlı üyenin İnanç değerlerimize ve biricik dinimize hakaret etmesi ve bunun mayıs ayından beri yönetimce görmezlikten gelinmesi

Üyelik Sözleşmesi ve Kuralları Altında
D- Bütün bunlar dışında,kural ihlal etmede ısrar veya bazı affedilmez suçlarda(Bölücülük,anayasa ve kanunlara aykırı haretek,MANEVİ DEĞERLERE HAKARET ]VS.)üye uyarılmadan uzaklaştırılır

maddesine binaen adı geçen üyenin siteden uzaklaştırılmaması ve son yaptığımız uyarıya rağmen en azından üyenin mesajının silinmemesi.....
3 ayrı üyenin tepkilerine rağmen hala sessiz kalınması bizde yönetim hakkında ister istemez olumsuz düşüncelere sevk etmiştir.İnsan hayatında inanç değerlerinden daha önemli başka birşey olmadığı düşüncesiyle olay maksadını aştığı için bu siteye veda etme vakti gelmiş olduğunu düşünüyorum.Savunma ve askeri konulardan daha önemli şeylerinde olduğu düşüncesiyle bu siteye veda ediyorum.

Not:Biz hala Orta Asyadan ne sebeple Anadoluya göç etmiş bir kavim olduğumuzu unutmayanlardanız.
Mesajı Paylaş
  • Gösterim 9,292 
  • Forum Kuralları ve Duyurular
  • 10 Yanıtlar

Kusura bakmayın ama bahsettiğiniz konu hakkında kime şikayette bulundunuz. Bahsettiğiniz konuyu defalarca yasaklı iletiler bölümüne taşıdım. Farklı üyeliklerle gönderilmişlerdi. Siteyle ilgili herhangi bir konuda bir sorununuz varsa özel mesajla bizlere bildirirseniz gerçekten işe yarayabilir Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bahsettiğiniz konuda belirttiğiniz gibi bir kural ihlaline rastlayamadım. Herhangi bir inanç sistemine veya herhangi bir dine hakaret söz konusu bile değil. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Dinler hakkında isteyen istediğini söyleyebilir.Çünkü bu hakkı ilahi dinler vermiştir bireylere.Bizim haddimizemi yahu.Burası özgür bir ortam,isteyen düşündüğünü yazar.Ancak hakaret göremediğimiz için kusura bakmayın yardımcı olamıyoruz. Mesajı Paylaş

''Dinci şerefsizler'' deyipte kelime oyunu yaparak işi toparlama hakkını hiç bir din kimseye vermiyor.
Hakareti hakaret saymayıp yardımcı olmadığınız için arkadaşım arrrow siteye veda etti zaten..Birileri ona tarafını belli et demiş.Kendisi  Atatürk'ün

NAPOLYONA ÖVGÜ "Napolyon, yıldırımları meydana getiren kaynaktan doğmuş bir savaş dâhisidir. Onun hayatı top-tüfek sesleriyle yansıyan bir sema... kanlı derelere tanık olmuş bir zemin... Talih bulutlarına bir düşman, ufuklar arasından geçti. Lakin heyhat, dünyada en az devam eden saadettir. Bu parlak cihanın parlak güneşi olan o koca komutanın bölgesindeki denizin siyah dalgalarının müthiş darbeleri atında inleyen bir kara parçasında nefesini tamamladığını görmek ne üzücü bir durumdur.

Kaynak..Atatürk'ün Not Defterleri /Can Dündar
Genelkurmay Askeri Tarih ve Stratejik Etüd Merkezi (ATASE)

...........sözleriyle çok övdüğü napolyonu AKKA'da yenen beylerbeyi Cezzar Ahmet Paşa'nın Babadan oğula 6 kuşak torunudur.Tarafıda budur.İsteyen istediği tavrı alsın ona karşı çünkü artık o burada yok. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: paukaf - 19 Temmuz 2010, 22:38:07
''Dinci şerefsizler'' deyipte kelime oyunu yaparak işi toparlama hakkını hiç bir din kimseye vermiyor.
Hakareti hakaret saymayıp yardımcı olmadığınız için arkadaşım arrrow siteye veda etti zaten..Birileri ona tarafını belli et demiş.Kendisi  Atatürk'ün

NAPOLYONA ÖVGÜ "Napolyon, yıldırımları meydana getiren kaynaktan doğmuş bir savaş dâhisidir. Onun hayatı top-tüfek sesleriyle yansıyan bir sema... kanlı derelere tanık olmuş bir zemin... Talih bulutlarına bir düşman, ufuklar arasından geçti. Lakin heyhat, dünyada en az devam eden saadettir. Bu parlak cihanın parlak güneşi olan o koca komutanın bölgesindeki denizin siyah dalgalarının müthiş darbeleri atında inleyen bir kara parçasında nefesini tamamladığını görmek ne üzücü bir durumdur.

Kaynak..Atatürk'ün Not Defterleri /Can Dündar
Genelkurmay Askeri Tarih ve Stratejik Etüd Merkezi (ATASE)

...........sözleriyle çok övdüğü napolyonu AKKA'da yenen beylerbeyi Cezzar Ahmet Paşa'nın Babadan oğula 6 kuşak torunudur.Tarafıda budur.İsteyen istediği tavrı alsın ona karşı çünkü artık o burada yok.

Kurallarımız gayet açıktır ve bahsi geçen konuda kurallarımıza göre her aklı başında insanın anlayacağı gibi herhangi bir hakaret söz konusu değildir. Kişilerin kimlerin torunu veya konumları vs olduğu kurallarımızı onların isteklerine göre değiştirmemizi gerektirmez. Burası savunma ağırlıklı içeriğe sahip bir forum sitesi, oyun parkı değil. Kurallarımız çerçevesinde herkes başkalarının görüşerine saygı göstermelidir. Medeniyet bunu gerektirir. Kabullenmek istemeyen herkesin yolu açık olsun. Kimseye bu konuda bir zorlama da yapmıyoruz. Mesajı Paylaş

Sayın Skywolf demişsiniz ki burası çocuk parkı değil savunma ağırlıklı bir site

O zaman adama demezlermi savunma konularına bak sen başka başlıklar açıpta tartışmaya gebe olacak bir ortam meydana getirme. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: paukaf - 19 Temmuz 2010, 23:46:48
Sayın Skywolf demişsiniz ki burası çocuk parkı değil savunma ağırlıklı bir site

O zaman adama demezlermi savunma konularına bak sen başka başlıklar açıpta tartışmaya gebe olacak bir ortam meydana getirme.

Adam da derki ağırlıklı diye bir kelime var o cümle içerisinde. Bırakalım böyle çocukça kelime oyunlarını. Kurallar son derece açık ve net. İsteyen uyar, istemeyen kendi yoluna gider. Mesajı Paylaş

Güzel kardeşim sana derdimizi ayan beyan anlatayım o zaman

Bir üye çıkıp sallasa Atatürk'e bi kaç kelime sonrada kıvırıp ben o sözü Atatürk'ü kullanan adamlar için dedim dese bu son sözünü söylemeye fırsat vermeden bileti verip eline yollarsınız.

Madem dediğiniz gibi burası medeni bir yer ve herkesin fikrine saygınız var bizimde fikrimiz budur ve bukadar saygıyı bari çok görmeyin Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: arrrow - 20 Temmuz 2010, 00:04:26
Bir üye çıkıp sallasa Atatürk'e bi kaç kelime sonrada kıvırıp ben o sözü Atatürk'ü kullanan adamlar için dedim dese bu son sözünü söylemeye fırsat vermeden bileti verip eline yollarsınız.

Ne alakası var? Söz konusu başlık iki de bir siteye Atatürk'ün videolarından bazı bölümleri keserek, onu din düşmanı gibi göstermek isteyen yobazların çabalarına karşı açılmış bir başlık. Bahsettiğim video defalarca yasaklı iletiler bölümüne taşındı ve videoyu ekleyen yobaz zihniyetli kişiler de uzaklaştırıldı. (Açık kural ihlali)

Sizin hakaret ve kıvırma diye söz ettiğiniz iletiler de o zihniyete karşı yazılmış cümlelerden ibaret. Bunu anlayabilmek için Einstein olmaya gerek yok. Kısacası ya siz bu konuyu hiç anlamamışsınız, ki sanıyorum bahsettiğim videoyu tepki gösterdiğiniz iletileri yazan arkadaşımızdan farklı olarak göremediniz, ya da işinize öyle geliyor ve kıvırıyorsunuz. Ben ilk seçenek olduğunu  umuyorum. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz