KFX Güney Kore Savaş Uçağı Programı

Başlatan AVCI, 15 Temmuz 2010, 12:46:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: M.B.T - 04 Kasım 2024, 18:11:44
Dostum aslında sen çok boş yazıyorsun.  Forumda şu an en boş ve sallama yazan sensin. Sen önce benim sorduğum soruya cevap ver!

Cehaletin verdiği özgüven çok sevimsiz. ABD, F-35B modelinde motor sorunları nedeni ile F-35B kısa kalkış yapamıyordu. Sorunu bir türlü çözmeyince, bu konudaki tek bilgili firma olan RR'nin kapısı çalındı. RR ve P&W'nin ortak çalışması ile sorun giderildi. Þimdi F-35B, İngiliz uçağı mı oldu? Sen ne konuştuğunun bile farkında değilsin. Sektörden zerre kadar haberinde olmadığı da açık. Bence biraz kendini geliştir, bambaşka sorular soracaksın. Hatta bu sorduğun soruların ne kadar boş olduğunu da anlayacaksın. Mesajı Paylaş

Arkadaşlar neden bu kadar gereksiz tartışmalar içinde buluyorsunuz kendinizi? Bu kadar kırıcı olmayı nasıl başarıyorsunuz hayret ediyorum. Birazcık daha anlayışlı yazmak çok mu zor? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kabardey - 04 Kasım 2024, 18:19:36
Alıntı yapılan: M.B.T - 04 Kasım 2024, 18:11:44
Dostum aslında sen çok boş yazıyorsun.  Forumda şu an en boş ve sallama yazan sensin. Sen önce benim sorduğum soruya cevap ver!

Cehaletin verdiği özgüven çok sevimsiz. ABD, F-35B modelinde motor sorunları nedeni ile F-35B kısa kalkış yapamıyordu. Sorunu bir türlü çözmeyince, bu konudaki tek bilgili firma olan RR'nin kapısı çalındı. RR ve P&W'nin ortak çalışması ile sorun giderildi. Þimdi F-35B, İngiliz uçağı mı oldu? Sen ne konuştuğunun bile farkında değilsin. Sektörden zerre kadar haberinde olmadığı da açık. Bence biraz kendini geliştir, bambaşka sorular soracaksın. Hatta bu sorduğun soruların ne kadar boş olduğunu da anlayacaksın.
Boş ver gitsin. Benim sorduğum sorular ile zerre alakasiz şeyler yazıyorsun. Geçiştirip duruyorsun. Neyse sen devam et boş iletilerine.Sayın Marmara arkadaşa 2. Hak verişim.

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz