HÜRKUÞ PROJESİ

Başlatan AVCI, 03 Nisan 2009, 11:46:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

]

Ankara'da eğitim uçağı düştü!

Ankara'nın Beypazarı ilçesine bağlı Kırbaşı Mahallesi Gıcıgöz mevkisine eğitim uçağı düştüğü haberinin hemen ardından çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi bölgeye sevk edildi.

2 PİLOT ATLAYARAK KURTULDU

Gelen son dakika bilgisine göre de düşen eğitim uçağının 'Hürkuş' olduğu, 2 pilotun eğitim uçağından paraşütle atlayarak kurtulduğu öğrenildi.

TUSAÞ'TAN AÇIKLAMA

TUSAÞ, "Test uçuşu yapan Hürkuş uçağımız Ankara Beypazarı bölgesinde kaza geçirdi, 2 pilotumuzun sağlık durumları iyi." açıklamasında bulundu.

https://www.haber7.com/guncel/haber/2987882-son-dakika-ankarada-egitim-ucagi-dustu Mesajı Paylaş

Nazar olsun... Geçmiş olsun... Mesajı Paylaş

Alıntı Yap
Banglades Hava Kuvvetleri temel egitim ucaklarini yenileme karari aldi. Bu maksatla 24 adet yeni ucak alinacak.

Ulkenin NATO/Bati standartlarinda, uygun fiyatli ucaklari tercih ettigi, bu yuzden Hurkus-B ve KT-1'in son ikiye kalabilecegi konusuluyor.
(DEFSECA)
https://mobile.twitter.com/TyrannosurusRex/status/1278572756574093312
Mesajı Paylaş
]

Hürkuş projesi yalan oldu diyebilir miyiz ? Zira Tusaş genel müdürünün 2023 surprizlerinde hürkuş yoktu. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tong Yabgu - 11 Ağustos 2020, 20:54:08
Hürkuş projesi yalan oldu diyebilir miyiz ? Zira Tusaş genel müdürünün 2023 surprizlerinde hürkuş yoktu.

O kadar para aktarıldı alım yapıldı bence çöpe gitmez hocam ağırdan alınır büyük ihtimalle. TUSAÞ şuan MMU odaklanmış durumda oraya kaynak aktarılacak diye düşünüyorum. Mesajı Paylaş
Ayakta ölmek,diz üstü yaşamaktan daha iyidir.

MMU çooooooooooook daha acillll.
Tusaş'ı bunlarla meşgul etmesinler...

Vakit hürkuş yapayım da satıp (motoru yapamadıktan sonra nasıl satacaklar o da ayrı bir muamma) para kazanayım vakti değil...

Bize acil jet muharip uçak lazım... Mesajı Paylaş

Alıntı YapTürk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Þ. (TUSAÞ) HÜRKUÞ Askeri Eğitim Uçağı Montaj Hattı.

https://mobile.twitter.com/SavunmaSanayiST/status/1326800957339029504
Mesajı Paylaş
]

Bunu da görünce aklıma Þener Þen'in Neşeli Günler filminde çamaşır ipine doğru dalış yapan uçağı geldi...

Þu pervaneli pırpırları aşamadık gitti... Þimdi bazı arkadaşlar diyecek ki "ABD bile hala pervaneli uçak üretiyor."

Üretiyor da yanında F-22 de üretiyor.... Mesajı Paylaş

]

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz