HÜRKUŞ PROJESİ

Başlatan AVCI, 03 Nisan 2009, 11:46:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

https://x.com/ssysfakb/status/1873956467839295505

Alıntı YapHürkuş-II'nin burun, kanat yapısı, kanopi, kuyruk ve iniş takımına kadar neredeyse her şeyi değişmiş.

Bu bildiğiniz sıfırdan uçak olmuş.

Same same, but different
Mesajı Paylaş

kokpit haricinde hürkuş 1b daha güzel ama performanslarını bilemem.... Mesajı Paylaş

İkincisi daha olgun gözüktü bana. Motorun hakkını vermek için daha geniş hava alıkları var mesela. Her şey daha amaca yönelik olmuş. Mesajı Paylaş

Sayın Yönetim,

Konu başlığındaki Hürku(Ş)'un Ş si Ş olarak görünmüyor,  değişik bir sembol Yunanca'mı Latince'mi, Kiril'cemi dedim ama bulamadım bir sembol duruyor Ş nin yerinde.

Görüntüyü kestim yapıştırayım dedim, beceremedim ...
Mesajı Paylaş

ASCII karakteri o sembol, windowsun klasik sorunları

Þ = ASCII 232 Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz