HÜRKUÞ PROJESİ

Başlatan AVCI, 03 Nisan 2009, 11:46:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Evet Ruslar aptal bombalarıyla Suriyeyi ele geçirdiler. Bunun yanısıra biçilen insanların haddi hesabı kalmadı .

Karayılanın kellesi için  akıllı bombaların kullanımına yanayım. Mesajı Paylaş

karayilan kellesi icin sarin gazi  kullanimina yanayim Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: tumucin - 28 Şubat 2019, 17:14:21
karayilan kellesi icin sarin gazi  kullanimina yanayim

Ona bende varım. Mesajı Paylaş

]

]

Alıntı yapılan: カメせ - 06 Haziran 2019, 22:14:46
Alıntı Yap
Kardeş yanlış anlamada sen kimsin yahu :) ? Biraz farklı olayım diye forum adında Japon alfabesi kullandım , adımın çin malı çakması gibi geldin yahu , bazen birşey paylaşıyorsun kafam dalgın oluyor ne zaman yaptım ben bu paylaşımları diyorum.Anlaşalım aramızda bu benzerlikten kurtulalım. Gerekirse bende değiştirebilirim adımı Mesajı Paylaş
ムゲン (mugen) - Japonca bir kelime olup ,  Türkçede "sonsuz" anlamına gelir.

Siz bari Japonca biliyonuz birde bizi düşünün Mesajı Paylaş
beğen

Alıntı yapılan: serkan - 07 Haziran 2019, 04:15:14
Siz bari Japonca biliyonuz birde bizi düşünün

+1

Japonları severim. Çalışkan ve disiplinli insanlar.
Ancak Türkçenin suyu mu çıktı? Biz burada size hitap edebilmek için japonca mı öğrenmek zorundayız! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 07 Haziran 2019, 11:28:46
Alıntı yapılan: serkan - 07 Haziran 2019, 04:15:14
Siz bari Japonca biliyonuz birde bizi düşünün

+1

Japonları severim. Çalışkan ve disiplinli insanlar.
Ancak Türkçenin suyu mu çıktı? Biz burada size hitap edebilmek için japonca mı öğrenmek zorundayız!

Ya bir de Kibrislica  yazanlar var onlara ne demeli ::) Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz