Tu-95 BEAR

Başlatan SKYWOLF, 30 Temmuz 2010, 10:40:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tu-95 BEAR

Rus nükleer bombardıman uçaklarından rekor

40 saat uçarak rekor kırdı

Rus nükleer bombardıman uçakları 40 saat uçarak rekor kırdı.
30 Temmuz 2010 Cuma, 10:05:44
40 saat uçarak rekor kırdı

Soğuk Savaş sonrası güvenlik uçuşlarını son üç yıldır sürdüren Rus nükleer bombardıman uçakları, uluslararası hava sahasında rekor kırdı.

Rusya Hava KuvvetleriKomutanlığı sözcüsü, iki adet Tu-95MS Bear-H stratejik bombardıman uçaklarının 40 saat güvenlik uçuşu gerçekleştirdiğini açıkladı.

Sözcü Vladimir Drik, Rus basınına yaptığı açıklamada, "Tu-95MS'ler Arktik bölgesi, Atlantik ve Pasifik okyanusunda güvenlik uçuşlarını sürdürüyor. İki Tu-95MS uçağı bir önceki uçuştan 4 saat daha fazla havada kalarak rekor kırdı" dedi.

Nükleer bombardıman uçaklarının uçuşu, 4 Il-78 yakıt tankeri uçağıyla birlikte gerçekleştirildi. Rusya'nın stratejik gücüne ait nükleer bombardıman uçuşları, Ağustos 2007'de Başbakan Vladimir Putin'in emrinin ardından başlamıştı.

Güvenlik uçuşlarını Tu-95 Bear, Tu-160 Blackjack ve Tu-22M3 Backfire model bombardıman uçakları ile gerçekleştiren Rusya, stratejik uçuşlarını uluslararası hukuk çerçevesinde, tarafsız sularda yaptığını savunuyor.

CİHAN
Mesajı Paylaş
  • Gösterim 6,587 
  • Yabancı Hava Sistemleri ile İlgili Haberler
  • 11 Yanıtlar

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

İkmal edilmiş anladığım kadarıyla, iyide ikmal edilirse sonsuza kadar bile uçabilir.Ben mi yanlış anlamışım bunu acaba :/ Mesajı Paylaş

ikmal etmeden 40 saat biraz zor zaten mecbur ikmal edilecek ki zaten 4 Il-78 ile beraber uçmuşlar. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Felix - 31 Temmuz 2010, 03:23:49
İkmal edilmiş anladığım kadarıyla, iyide ikmal edilirse sonsuza kadar bile uçabilir.Ben mi yanlış anlamışım bunu acaba :/

Hiçbir makine sonsuza kadar çalışamaz. Mutlaka bir parçası hasara uğrar ve arızalanır. Tek sortide 40 saat mükemmel birşey. ::) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Makineyi bırakın;içindeki pilotların hiç mi bişeye ihtiyacı olmaz,uyku-tuvalet-yemek-vs...Sadece uçak değil mesele yani. Mesajı Paylaş

Gerekli girdiler mevcutsa sonsuzluk her birimde sağlanabilinir.:D Mesajı Paylaş

Her makina parçasının bir ömrü vardır. Mesajı Paylaş

ruslar 2020 yılına kadar  eski  görkemli günlerine kavuşur.  Mesajı Paylaş

Rus Tu-95 bombardıman uçağı kalkışta böyle düştü!
Rus Hava Kuvvetleri'ne ait Tupolev Tu-95 bombardıman uçağı kalkışta infilak etti. Geçen yıl yaşanan kazanın videosu ortaya çıktı...

Rus Tu-95 bombardıman uçağı kalkışta böyle düştü!
Geçen yıl Rus Hava Kuvvetleri bir Tu-95 tipi bombardıman uçağının kalkış sırasında düştüğünü açıklamıştı. Bu kazanın ardından Tu-95'lerin uçuşları durdurulmuştu. Kazanın ortaya çıkan videosunun ardından olayın nasıl meydana geldiği belli oldu.
8 Haziran 2015 tarihinde Ukrainka Hava Üssü'nde gelen olayda, turboprop motorlu ve 60 yıldır kullanılan Tu-95 tipi bombardıman uçağı, gece uçağı için pistte hızlanmaya başlıyor. Ancak tam bu sırada uçağın sol kanadında bir patlama meydana geliyor.

Bu kazanın ardından 14 Temmuz 2015 tarihinde ise bir Tu-95 uçağı tatbikat sırasında düşmüştü. Uçakta bulunan 5 kişilik mürettebattan kurtulan olmamıştı.

http://kokpit.aero/tu95-kalkista-dustu Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz