ABD, "Anadolu Kartalı" tatbikatına katılmıyor

Başlatan SKYWOLF, 05 Eylül 2010, 13:36:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ABD, Ekim ayında yapılacak "Anadolu Kartalı" tatbikatına bu yıl katılmayacak.
05 Eylül 2010 Pazar, 12:18:10

ABD Büyükelçiliğinden yapılan açıklamada, ABD'nin tatbikata davet edildiği ve tatbikatla ilgili bir planlama konferansına katıldığı belirtildi.

Açıklamada, "ABD güçlerinin bu yıl Türkiye ile iki tatbikata katılması ve uçaklarının başka görevleri olmasından dolayı, ABD Ekim ayında yapılacak tatbikata katılmamayı uygun görüyor" denildi.

AA
Mesajı Paylaş
  • Gösterim 6,405 
  • Genel Askeri Konular Ve Stratejik Değerlendirmeler
  • 10 Yanıtlar

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bize parasal olarak pahalıya patlıcak ama olsun duruşumuzu sergiledik en azından.

israil ve amerika yok bu tatbikatta o zaman...
Mesajı Paylaş

''Düşman ülkesi viran olacak Yurdumuz büyüyüp Turan Olacak.''

'Doğuyor bir güneş doğarak coşuyor'

Alıntı yapılan: diyarbakirlialperen - 05 Eylül 2010, 14:29:00
Bize parasal olarak pahalıya patlıcak ama olsun duruşumuzu sergiledik en azından.

israil ve amerika yok bu tatbikatta o zaman...

Parasal açıdan neden pahalıya patlayacak? Mesajı Paylaş
Güçlü Ekonomi , Güçlü Ordu , Güçlü Türkiye

''Düşman ülkesi viran olacak Yurdumuz büyüyüp Turan Olacak.''

'Doğuyor bir güneş doğarak coşuyor'

Alıntı yapılan: diyarbakirlialperen - 05 Eylül 2010, 14:48:25
Mühimmat amerikadan geliyor

Salla hacı bide kendi başımıza yapalım bakalım durumumuz Mesajı Paylaş

AIM-9X tarzı bir mühimmat yapıcak teknolojimiz olduğunu düşünüyorum Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: darkranger - 05 Eylül 2010, 19:31:23
AIM-9X tarzı bir mühimmat yapıcak teknolojimiz olduğunu düşünüyorum
olmasın ya satın alırız yada alternatif olarak bir şey satın alabiliriz Mesajı Paylaş

Bu tatbikatta kendi geliştirdiğimiz mühammatları da denedik diye biliyorum. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Yani yerli savunma ne kadar ilerlemiş  biz neler yapabiliyoruz bunları görebiliriz Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 05 Eylül 2010, 20:00:22
Bu tatbikatta kendi geliştirdiğimiz mühammatları da denedik diye biliyorum.

nasıl bir mühimmat detaylı bilginiz varmı? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz