Polonya'nın Yeni Hafif Tank Projesi: ANDERS

Başlatan AVCI, 15 Eylül 2010, 13:01:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

O boru tarzı çubuklar sanırım hidrolik bir sistemle gövde içine girip çıkıyor..Acaba diyorum taşıma amaçlı kullanılan birşey olabilirmi yani tren veya benzeri bir araca yükleme esnasında ?? Mesajı Paylaş

mayın temizleme ile ilgili olsa ?? arkada olmasına gerek kalırmıydı acaba kendi eksenlerinde dönme hareketi yapabiliyorlarmı ?? sadece iceri alınıp dısarı cıkma eylemi ...hadi ek zırh takmak icin desek?? silindirin ortasındaki baklavalar ?? bence araca takılacak bir aparatı desteklemek icin olduğu kesinde ama o aparat ne işte muamma o :)) Mesajı Paylaş

Bu iş milli piyango çekilişine dönecek bu gidişle  ;D Mesajı Paylaş

Ben buraya açıklamayı yaptım sanıyordum ama unutmuşum galiba.O parçalar Ukraynalı bir firma tarafından üretilen aktik koruma sisteminin parçaları.Ayrıntılı açıklamayı daha sonra yapacağım,şimdi fazla zamanım yok malesef. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: AVCI - 16 Eylül 2010, 16:48:02

Nedir bu yahu? :D

Sallıyorum araç batağa falan saplandığında yada bir yere yuvarlandığında falan çıkması için kullanılan bir tür mekanizma olabilir.Üzerindeki ince kanallara arabalardaki triger kayışına benzer bir şey takılıp aracın kendisini çekip çıkarmasını sağlıyor olabilir.

Alıntı Yapİnsansız kule çok iyi duruyor bu arada tank kaç kişilik

Komutan,sürücü ve nişancıdan oluşan 3 kişi olması lazım.
Alıntı YapBende bir güzel sallasam ki bence daha yüksek olasılık :D hava filtresi olamaz mı yahu çok benziyor :D
Mesajı Paylaş

Belki tanklara atilmis fuzeleri yaniltmak icin bi sistemdir. Mesajı Paylaş

Tanklara atılan füzelerin çoğu manuel yani bizzat asker tarafından yönlendirilir.. tabii helikopter veya rpg tarzı roketleri hesaba katmıyorum...

Mesajı Paylaş

Düzeltiyorum Füze değil roket olacaktı... Mesajı Paylaş

Sizde bişey bilmiyosunuz yaaaa.

O parça, tank yolda kaldığında itteklemek için Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Acaba Altayadami boyle cikintilar eklense :) Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz