Polonya'nın Yeni Hafif Tank Projesi: ANDERS

Başlatan AVCI, 15 Eylül 2010, 13:01:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Aracın ZMA versiyonu çizimi.

Ayrıca araç üzerindeki aktif koruma sistemi Ukrayna üretimi Zaslon.

Mesajı Paylaş

Üretim fotoğrafları

Aracın tanıtım videosu

http://www.youtube.com/watch?v=sAHNw3cCkrg&feature=player_embedded Mesajı Paylaş

Ben aracı beğendim. Ön kısmı Patria'yı andırıyor. CV 90 tarzı güzel bir araç olmuş. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

İnsansız kule çok iyi duruyor bu arada tank kaç kişilik Mesajı Paylaş

Nedir bu yahu? :D

Sallıyorum araç batağa falan saplandığında yada bir yere yuvarlandığında falan çıkması için kullanılan bir tür mekanizma olabilir.Üzerindeki ince kanallara arabalardaki triger kayışına benzer bir şey takılıp aracın kendisini çekip çıkarmasını sağlıyor olabilir.

Alıntı Yapİnsansız kule çok iyi duruyor bu arada tank kaç kişilik

Komutan,sürücü ve nişancıdan oluşan 3 kişi olması lazım. Mesajı Paylaş

hafif takları ana muhabere tanklarına göre avantajları
*daha ucuzdur ve bakımı daha kolaydır
*daha az yakıt masrafı vardır
*kolayca taşına bilir  bir kargo uçağından paraşütle atılabilir
*ülkemiz bu tankları üretebilecek teknolojiye fazlasıyla sahiptir  örnek olarak fnss m-8 tankı
ayrıca bu tanklar lav ve rpg roketlerine karşı tam koruma sağlıyormuş  neden biz hafif tank kullanmıyoruz? en azından eğitimlerde kullansan hem amt lerimiz yıpranmamış olur hemde eğitim masrafımız düşer.
aşağıdaki linkten bir m-8 hafif tankının türkçe tenıtım videosunu izledim ve çok hoşuma gitti bence hafif tank kullanmalıyız. Mesajı Paylaş

güzel arac darısı bizim altayların başına Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Loneatilla - 31 Ekim 2010, 17:57:33
güzel arac darısı bizim altayların başına
Altay ne alakası var ? 2 araç ayrı sınıfların biri ağır tank diğeri hafif tank altayın bir hafif versiyonu çıkarsa bilemem. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz