Azerbaycan ordusu

Başlatan Falcon, 19 Eylül 2010, 21:04:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mesajı Paylaş
  • Gösterim 65,074 
  • Diğer Fotoğraflar
  • 71 Yanıtlar

iha'lar azerbaycan üretimi mi,yoksa hazır alım mı? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: M.B.T - 19 Eylül 2010, 21:35:50
iha'lar azerbaycan üretimi mi,yoksa hazır alım mı?

Hazır alım Heron UAV  israilden aldılar diye biliyorum.
Bide Mini İha alcaklardı tatbikatlarında vardı en son Mesajı Paylaş

Alıntı YapHazır alım Heron UAV  israilden aldılar diye biliyorum.

Heron değil Aerostar taktik ihaları.Bunlardan Türk kara kuvvetleri envanterinde de 3 adet mevcut. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Falcon - 19 Eylül 2010, 21:34:09

Ruslar tarafındanmı modernizasyon yapıldı yoksa azerbaycanmı ? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: AVCI - 21 Eylül 2010, 10:55:51
Alıntı YapHazır alım Heron UAV  israilden aldılar diye biliyorum.

Heron değil Aerostar taktik ihaları.Bunlardan Türk kara kuvvetleri envanterinde de 3 adet mevcut.

Aldıgım kaynakta Heron Uav yazıyordu.Bir daha baktım tamam Aerostar taktik ihasıymış dogru demişsiniz
Sayın AVCI
Saygılar Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: BLACKHAWK - 21 Eylül 2010, 14:11:14
Alıntı yapılan: Falcon - 19 Eylül 2010, 21:34:09

Ruslar tarafındanmı modernizasyon yapıldı yoksa azerbaycanmı ?
En son israille bir sözleşme imzaladılar zırhlı araçlarla alakalı ama tanklar konusunda bir bilgim yok ama büyük ihtimal ya ukrayna yada ruslar yapmıştır  modenizasyonu Mesajı Paylaş

Azerbaycan t-72 tanklarının modernizasyonunu İsraille anlaştı.
Bakü. Rashad Süleymanov APA. İsrail Elbit Systems şirketi Azerbaycan Ordusu T-72 tankları yükseltir. APA şirket zaten Azeri tarafı ile anlaşmaya vardığı askeri kaynaklardan alıntı raporlar.

Daha önce, Elbit Azerbaycan'da çeşitli tanklarda yükseltme test edilmiştir. Atış kontrol sistemleri ve bu tankların zırh yükseltilmiştir.
Tanklar İsrail sayesinde modernize edilmiştir.
http://en.apa.az/news.php?id=132313

Demekki Ruslar yada Azerbaycan modernize etmemiş. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz