İRAN SİLAHLI KUVVETLERİ

Başlatan Falcon, 19 Ekim 2010, 20:51:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Afganistan Taliban Yönetimi ile İran arasında sürtüşmelerin olduğu ve sınırdaki ufak bir çatışmada iki İranlı askerin öldüğüne dair haberler mevcut.

Bu iki şer çukurunun karşı karşıya gelmesi çok güzel olabilir. Umarım sorun büyüyerek devam eder. Mesajı Paylaş

Çatışmalardan çekinen İranlı ve Afganlı dindaşlarımızı Türkiye'ye bekleriz... Bol bol yer var size de... Mesajı Paylaş

Bir şekilde yine en zararlı biz çıkarız. Bu konuda becerikliyiz. Mesajı Paylaş

Conflict
@ConflictTR

🔴 İran Hava Kuvvetleri kamuflajındaki Rus Su-35 savaş uçakları:

https://twitter.com/ConflictTR/status/1750943447974863144 Mesajı Paylaş

Rus Su 35'leri değil İran Su 35'leri Mesajı Paylaş

Vay vay bak sen İrani ve İslami su35 uçakları almış.

Þaka bir yana kuyruk üzerinde İran bayrağı olması gerekmez mi yoksa sadece ben mi göremiyorum. Mesajı Paylaş

Bu Rusya müttefiklerinin high uçak lüksüne imreniyorum. Batıda High uçak kullanan kaç ülke var sayıyorum ABD dışında F15 kullanan İsrail Japonya Kore Suudi Arabistan. Ama Rusya dan uçak alanlara bakıyorsun Cezayir Ermenistan Suriye dandik dandik ülkelerde high uçaklar var.  Angola mesela SU27 kullanıyor ama Avrupa'da hiç F15 kullanan ülke yok Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Uçak high ama sensörler low orda sıkıntı var bence. Mesajı Paylaş

Rusya'nın yurt dışına sattığı tek ve çift motorlu muharip uçakları bir hayırsever arkadaş listeleyebilir mi? Mesajı Paylaş

Bu Ukrayna savaşından bir ABD karli çıktı, bir de İran...

Pilotlarinim kalitesi nedir bilmem ama hava kuvvetlerini toparliyorlar...

Eskiden Rusya,   İsrail icin, BM arbargosu vs davalarina laf olsun diye de olsa az çok uyuyordu, en azindan son model ya da çok sayıda uçak satmiyordu....

Simdi ne isterse verir İran'a
Mesajı Paylaş
What is steel compared to the hand that wields it?

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz