Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Başlatan Falcon, 16 Kasım 2010, 08:48:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Galiba bana düştü bu iş
Bir kurban bayramına daha geldik.Ramazan bayramı geçti aradan bir aralık oldu sonra hayırlı bir şekilde Kurban bayramına ulaştık.
Bu kurban bayramının hayırlara vesile olması dilegiyle kurban bayramınız tebrik ederim.Bu bayramda  diger bayramlar gibi hayırlı mutlu sevinç ve sevdiklerimizle beraber geçen bir bayram olsun.Allah herkesin kurbanını kabul etsin.Bayramınız tekrar kutlu olsun.Bugün milletimize ve devletimizde paylaşımın doruklara ulaşmasıyla ve açlık ve fakirlik çeken yerlerinde doymasıyla sel felaketi yaşayan Pakistanlı kardeşlerimizinde ve  zor zamanlarda olan bütün müslümanlık aleminin refah bir hayata kavuşması dilegiyle.Kurban bayramınız mübrarek olsun.

Falcon.. Mesajı Paylaş
  • Gösterim 32,548 
  • Forum Kuralları ve Duyurular
  • 76 Yanıtlar

Sevdiklerinizle beraber geçireceğiniz nice mutlu bayramlar dileğiyle, Kurban bayramınız mübarek olsun :) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Falcon - 16 Kasım 2010, 08:48:48
Galiba bana düştü bu iş
Bir kurban bayramına daha geldik.Ramazan bayramı geçti aradan bir aralık oldu sonra hayırlı bir şekilde Kurban bayramına ulaştık.
Bu kurban bayramının hayırlara vesile olması dilegiyle kurban bayramınız tebrik ederim.Bu bayramda  diger bayramlar gibi hayırlı mutlu sevinç ve sevdiklerimizle beraber geçen bir bayram olsun.Allah herkesin kurbanını kabul etsin.Bayramınız tekrar kutlu olsun.Bugün milletimize ve devletimizde paylaşımın doruklara ulaşmasıyla ve açlık ve fakirlik çeken yerlerinde doymasıyla sel felaketi yaşayan Pakistanlı kardeşlerimizinde ve  zor zamanlarda olan bütün müslümanlık aleminin refah bir hayata kavuşması dilegiyle.Kurban bayramınız mübrarek olsun.

Falcon..

Bütün temennilerine katılıyorum. Kurban bayramınız mübarek olsun. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Sevdiklerinizle mutlu bir bayram gecirmeniz dileğiyle, hepinizin kurban bayramı mübarek olsun. Mesajı Paylaş

kurban bayramınız mubarek olsun arkadaşlar :D Mesajı Paylaş

El öpenleriniz çok olsun evladım,berhudar olun :) Herkese iyi bayramlar,her gününüz bayram gibi güzel geçsin. Mesajı Paylaş

Kurban Bayramınızı kutlar, birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde sevgi ve huzur dolu nice bayramlar dileriz... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

teşekkürler kardeşim herkesin bayramı mübarek olsun. Mesajı Paylaş
SOKAKLAR KİMİN ACEP , KİMİN ELİNDE RİFLE..

herkezin kurbanbayramini kutlarim nice mutlu bayramlar dilerim :)
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz