Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Başlatan Falcon, 16 Kasım 2010, 08:48:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kurban bayramınızı kutlar nice bayramlara sağlık ve mutluluk içinde geçirmenizi dilerim. Mesajı Paylaş

bayraminizi kutlar tum defenceturk ailesine hayat boyu basarilar dilerim!!! Mesajı Paylaş

Yüce Türk Milleti'nin var oluşundan bugüne ruhunda barındırdığı ve maruz kaldığı en ağır şartlarda dahi terk etmediği birlik, beraberlik ve dayanışma duygularından biran şüpheye düşen ve bundan medet umanlar; bir bayram sabahında babasının elinden tutup bayram namazı kılmaya giden çocuklarımızı göremeyenlerdir.

Vatanı ve milleti için hep birlikte ve tek bir yürekle dua eden yüce ulusumuzun ve islam aleminin Bayramını tebrik ederim. Mesajı Paylaş

Tüm forum üyelerinin bayramını tebrik ediyor sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum. Mesajı Paylaş

Siz kardeş ve abilerime bunun yanısıra tüm Türk ve Müslüman alemine iyi bayramlar diliyorum... Mesajı Paylaş

:) Kurban Bayramınız mübarek olsun Mesajı Paylaş

Birliğin, beraberliğin, kardeşliğin...
Olması gerektiği gibi paylaşmanın...
Barış içerisinde, sevgi ve huzur dolu nice bayramlar dileriz...
Kurban Bayramınız kutlu olsun...

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bütün forum ailesinin, Türk ve Müslüman aileminin kurban bayramı mübarek olsun... Mesajı Paylaş
ZOR HEMEN İMKANSIZ ZAMAN ALIR
             --------MAROON BERETS--------

DefenceTurk.com ailesi olarak tüm üyelerimizin, tüm takipçilerimizin ve
İslam Dünyasının;
birliği, beraberliği ve kardeşiliğin pekiştiren Kurban Bayramını kutlarız.

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz