Su-34 FULLBACK

Başlatan Falcon, 16 Kasım 2010, 19:43:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rusya'nın hava operasyon gücü için yeni tedarik planları gündemde. TASS' a konuşan savunma sektöründen bir kaynak,

"Geçen hafta, Savunma Bakanlığı ile Sukhoi Uçak Firması arasında yaklaşık 20 adet Sukhoi Su-34 taarruz uçağı tedariki için sözleşme imzalandı." açıklamasında bulundu. Anlaşma yaklaşık üç yıllık süreci kapsıyor. Kaynak ayrıca, modernize edilmiş Su-34M için tedarik sözleşmesinin 2021'de imzalanabileceğini sözlerine ekledi.

Azami kalkış ağırlığı 45 bin 100 kilogram olarak belirtilen Su-34, uzun menzilli havadan satha, havadan havaya ve gemisavar gibi füzeler ile donatılabiliyor. Sekiz bin kilogram faydalı yük kapasitesi olan platformun kalkış ağırlığının artmasıyla birlikte dahili yakıt tanklarının kapasitesi de yükseltildi. 

Mayıs ayının sonunda Moskova, United Aircraft Corporation (UAC) ile 76 adet modernleştirilmiş sistemlere sahip olan Sukhoi Su-34 tedariki için anlaşmaya varmıştı. İki sandalyeli ve çift motorlu savaş uçaklarının teslim sürecinin 2027'ye kadar sürmesi planlanıyor.

UAC Holding firmaları arasında Sukhoi da bulunuyor.

https://www.c4defence.com/Gundem/rus-envanterine-ilave-su34/10081/1 Mesajı Paylaş

Alıntı YapRus Hava Kuvvetleri, Su-34 savaş uçaklarının son partisini teslim aldı.

🔸Sukhoi Company, 100 adet Su-34 savaş uçağının üretimi tamamladı.
🔸"Modernize edilmiş Su-34M savaş uçakları için 2021'de sözleşme imzalanacak"

https://mobile.twitter.com/Defence_Turk/status/1334529613586903040
Mesajı Paylaş
]

Rusya'nın Krasnodar Bölgesi'ndeki Yeysk kentinde yerleşim bölgesine savaş uçağı düştü.

Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Güney Askeri Bölgesi askeri havaalanından eğitim uçuşu yapmak için kalkış yapan bir Su-34 uçağı Yeysk şehri içinde düştü" denildi.

PİLOT KENDİSİNİ FIRLATTI

Pilotun kazadan önce kendisini uçaktan fırlattığı ifade edilen açıklamada, pilotun raporuna göre uçağın düşme nedeninin kalkıştan hemen sonra uçağın motorlarından birinin alev alması olduğu aktarılarak, düşen uçağın yakıt tankının patladığı belirtildi.

Kazanın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edilirken, uçağın düştüğü binada yangın çıktı. Kazada ölü ve yaralı sayısı hakkında henüz açıklama yapılmadı.

https://www.haber7.com/dunya/haber/3269266-rusyada-yerlesim-alanina-ucak-dustu Mesajı Paylaş

Nedir anlamadım ama dünya çapında epey bir Rus yapımı uçak saldırı olmadan düşüyor..Ya da bende öyle bir izlenim bırakılmış

Tasarım hatası mı, üretim hatası mı, bakım-eğitim eksikliği mı yoksa yukardakilerden hepsi mı anlamadım Mesajı Paylaş
What is steel compared to the hand that wields it?

Alıntı yapılan: Gökbörü - 17 Ekim 2022, 20:00:47
Nedir anlamadım ama dünya çapında epey bir Rus yapımı uçak saldırı olmadan düşüyor..Ya da bende öyle bir izlenim bırakılmış

Tasarım hatası mı, üretim hatası mı, bakım-eğitim eksikliği mı yoksa yukardakilerden hepsi mı anlamadım
Biz de çok yüklü adette uçak kaybettik 1990 sonundan 2016'ya kadar. İmtihan sonuçlarıyla oynayıp, Fetöcü ve becerisiz birçok pilotu bünyesine alınca, THK'da ki kaza Kırım yüzdesi ayyuka varmıştı.
Bu beceriksizlik, az uçuş eğitimi ve uçakların bakımszlığı Rusların en büyük handikapı. Mesajı Paylaş

Ben %90 motor arızalarına bağlıyorum...Motorlar kalitesiz Mesajı Paylaş

Sonuç o bu şu olabilir fakat asıl mesele liyakat, sen adam gibi motor yapmazsan ya da pilot yetiştirmezsen olacağı bu Mesajı Paylaş

Su-34'de iki pilot yok muydu? Biri kurtulmuş. Diğerine ne olmuş? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Rusya Savunma Bakanlığı, Volgograd bölgesinde eğitim uçuşu esnasında Su-34 tipi savaş uçağının düştüğünü, mürettebatın kurtulduğunu duyurdu.

EĞİTİM UÇUÞUNDA DÜÞTÜ

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Volgograd bölgesinde Rusya Hava ve Uzay Kuvvetlerine ait Su-34 savaş uçağının planlı eğitim uçuşu esnasında düştüğü bildirildi

PİLOTLAR KURTULDU

Mürettebatın fırlatma koltuğu kullanarak kurtulduğu belirtilen açıklamada, pilotların hayati tehlikesinin bulunmadığı bilgisi paylaşıldı.

Uçağın ıssız bölgeye düştüğü ve uçuşun mühimmatsız gerçekleştiği kaydedilen açıklamada, "İlk belirlemelere göre kazanın sebebi teknik arızadır. Rusya Hava ve Uzay Kuvvetleri Komisyonu kaza yerinde çalışmaktadır." ifadelerine yer verildi.

https://www.haber7.com/dunya/haber/3445744-rusyada-volgograd-bolgesinde-su-34-savas-ucagi-dustu Mesajı Paylaş

Tanrı ailelerine kavuşturmuş bence bu tarz kazalarda en önemlisi budur. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz