HOÞGELDİNİZ

Başlatan SKYWOLF, 05 Nisan 2009, 00:17:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Merhabalar forumu kayıt olmadan takip ediyordum dün kayıt olmaya karar verdim herkese iyi forumlar. Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Sağolun hocam hoşbulduk. Mesajı Paylaş

Merhaba Arkadaslar, benim Adim Mahmut yildirim ve eskiden trmilitary Üyesiydim. Ama Site bir Kac Gündür kapanmis ve birdaha acilmayacagina benziyor? Onun icin yeni askeri Forum aradim ve buraya ulastim. Forumunuzu cok begeniyorum ve burda iyi bir Zaman gecirmeyi diliyorum. Selam Mesajı Paylaş

Defenceturk'ü zaman zaman takip ediyordum, artık bende aranıza katılayım dedim.Trmilitary'den tanıdık simalarda aranızda gördüğüm kadarıyla.Herkese hayırlı forumlar dilerim. :) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: KORAYKURT - 21 Temmuz 2013, 16:24:30
Defenceturk'ü zaman zaman takip ediyordum, artık bende aranıza katılayım dedim.Trmilitary'den tanıdık simalarda aranızda gördüğüm kadarıyla.Herkese hayırlı forumlar dilerim. :)

Hoşgeldiniz. Bütün savunma forumlarından arkadaşlar var. :)
İyi forumlar... Mesajı Paylaş

selamün aleykum herkese,ben çok dan beri bu forumu takip ediyorum ve şimdik üye oliym dedim,kusura bakamayın türkçem o kadar iyi değil,
trabzon lu laz uşağım Mesajı Paylaş

Aleykümselam Stimpy,hoşgeldin.

Türkçe'yi mümkün olduğunca dikkatli kullanmak forum kurallarındandır,sen elinden geldiğince acele etmeden,dikkatlice yaz biz de şive hatalarını görmezden gelmeye çalışırız ;) anlaştık mı? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz