HOÞGELDİNİZ

Başlatan SKYWOLF, 05 Nisan 2009, 00:17:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Selamün aleyküm. Arap Baharı ve devamındaki Libya İç Savaşı ile askeri teknolojilere ve Türk Savunma Sanayisine ilgi duymaya başladım. Bu ilginin en büyük sebebi kasasına ZU-23 monteli pikaplar olabilir. Sonrasında daha geniş coğrafyalarla da ilgilenmeye, haber akışlarını takip etmeye başladım. Bugün de buradayım. Mesajı Paylaş

Aleyküm selam. Hoşgeldiniz. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Aleyküm selam hoşgeldiniz inşallah forum size fayda sağlar Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Aleykümselam. Aramıza hoşgeldiniz Mesajı Paylaş
Yaşam ne kadar güzel olsa da, ''Ölüm'' yaşamdan daha güzeldir; Layıkıyla öldükten sonra...

Hoşgeldiniz bilinçli öğrenmeyi seçmişsiniz tebrik ederim :)
ben de burada okuduklarımı facebooktan öğrenip gelenler ile savaşıyorum :) Mesajı Paylaş

Birde kurban kesin tam olsun. Kadir gecesi gibi hoş geldin beş gittin muhabbetiniz. Mesajı Paylaş
beğen

Putty senin + sayısı - yi geçsin ben horoz kesicem ::) Mesajı Paylaş

Kamalı efe kardeş olaya şöyle bak. Beni seven 10 kişi seni seven 1 kişi var. Cafe açsak sen mi ben mi daha çok müşteri çekeriz. 30 tane sevmeyenin bir anlamı yok çünkü o 30 kişi dünyanın kalan 6 milyar kişi ile aynı yerde bana lazım olan rakam 10 kişinin sevmesidir. Hayata böyle bak sevenleri say sevmeyenleri değil. Sana sevmeyenler 1 tl vermese bu hayatta kaç liran eksilir sıfır liran. Yani sevmeyenlerle seni hiç tanımayanlar aynı taraftalar. Mesajı Paylaş
beğen

Forumlara girmeyeli uzun yıllar oldu misal buraya 2010 dan bu zamana girmemişim.  Ssf kapanması sonrası  sadfor harici bir siteye  üyeliğim yok. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: soufa - 27 Şubat 2018, 03:31:06
Forumlara girmeyeli uzun yıllar oldu misal buraya 2010 dan bu zamana girmemişim.  Ssf kapanması sonrası  sadfor harici bir siteye  üyeliğim yok.

Tekrar hoş geldiniz o zaman. :) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz