Yük Helikopteri Tedarik Projesi

Başlatan levo, 15 Aralık 2010, 14:56:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Deniz kuvvetleri LHD icin hangi helikopterleri dusunuyor acaba?

Bir ara CH-47 deniz kuvvetleri icindir diye dusunmustum ama onbiri de kara kuvvetlerinin diye gozukuyor. Mesajı Paylaş

10 bin ton taşıma kapasitesi olması çok iyi oldu 5 tane Milgemi bağlar taşır arkadan dolanır düşmana sürpriz yaparız Mesajı Paylaş
beğen

Alıntı yapılan: serkan - 27 Ağustos 2018, 15:54:48
10 bin ton taşıma kapasitesi olması çok iyi oldu 5 tane Milgemi bağlar taşır arkadan dolanır düşmana sürpriz yaparız

Mükemmel bir fikir. Ayrıca gemilerin hızı da müthiş artar.  ;D ;D ;D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

yuh 10bin ton yazmis Mesajı Paylaş

Türkiye'yi taşıyıp götürür mübarek Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Doktor....

Lütfen üyemizi acile alın. Mesajı Paylaş

Alıntı YapUS Embassy Turkey
@USEmbassyTurkey

Today, Turkish Land Forces took delivery of four more U.S. Boeing CH-47F Chinook helicopters at the port of Izmir. Turkey now has eleven of the newest and most advanced heavy lift rotary wing aircraft available. @US_EUCOM @USArmy @USArmyEurope
Alıntı Yap

ABD Ankara Büyükelçiliği bugün Türkiye'ye 4 adet Boeing CH-47F Chinook helikopterinin İzmir Limanı'nında teslim edildiğini duyurdu.
Mesajı Paylaş
]

Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Böylece biraz gecikmeylede olsa 11 adetlik sapariş tamamlanmış oldu. Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

]

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz