KAAN 5. Nesil Savaş Uçağı Projesi

Başlatan AVCI, 15 Aralık 2010, 20:51:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce Yerli Savaş Uçağımız Nasıl Birşey Olacak?

Tamamen özgün bir tasarım olacak. Hiçbir uçağa benzemeyecek.
82 (41.8%)
Güney Kore ile ortak olarak KFX'i millileştireceğiz.
17 (8.7%)
SAAB ile ortak stealth bir uçak geliştireceğiz.
40 (20.4%)
F-16 tecrübemizi kullanarak gelişmiş bir F-16 yapacağız.
25 (12.8%)
Projeyi rafa kaldırıp ABD'den uçak alacağız.
17 (8.7%)
Başka bir düşüncem var. Aşağıya yazıyorum.
15 (7.7%)

Toplam Oy Verenler: 196

Alıntı yapılan: aydındurmus - 21 Şubat 2024, 16:51:33
Alıntı yapılan: HKY - 21 Şubat 2024, 15:50:55
Sazcı tv:
"Görünmez dedikleri uçak görünmez değil. Türkiyeli halklarımızı kandırıyorlar."

Hulk Tv:
"Seçim propagandası oyuncak maket uçağa harcanan parayla kaç tane kreş açılabilir ? Ayrıntılar birazdan."

Fax tv: Arka fonda F117 varken
"Bak bu ilk görünmez uçak f 117. Bunu amerikalılar 40 sene önce yapmış. Sen amerikanın 40 sene gerisindesin.
Dolayısıyla onlara yetişmene imkan yok. Ne dedi adam: Ver S-400 ü al F35'i . Kaan maan bunlar boş işler. Hem sen buğdayı bile ithal alıyorsun ne uçağı!1!1!  "

İnşallah yazılanlar yanlış anlaşılmaz , sarcazm anlayan hala vardır. Gereksizse silinebilir.

Selamlar

bunları diyen insanlar türk değildir eğer türk olsalardı bunları asla demezdi diyemezdi türklerin dertleri ile dertlenmeyenler bu ülkenin evlatlerı değildir.Bunların lafınada itibar edilmez...

Ben bunları insan yerine bile koymuyorum canları cehenneme Mesajı Paylaş

Yunanistan F35 ile dengeleyecekler sanıyor ama bilmiyorlar biz F35 i de onlardan önce alacağız Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Başka bir şey yazayım. Cumhurbaşkanı "başka sürprizlerimiz de olacak" mealinde şeyler söyledi. Neler olabilir acaba? Mesajı Paylaş

Sırada F-119 ayarında bir motor yapmak var...
Mesajı Paylaş

Yanılıyor olabilirim ama ben sanki seçim öncesi bir kaç şey daha gelebilir şeklinde algıladım. Mesajı Paylaş

Bencede süpriz dediğine göre bilinmedik bir şey ile karşılaşacağız.. Mesajı Paylaş

Sürpriz dediği TF-6000 in ilk ateşlemesi olabilir. Mesajı Paylaş

Sürpriz kelimesi değil de daha neler gibi bir kelime kullandı. Mesajı Paylaş

yeni görüntüler gelmeye basladi Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz