KAAN 5. Nesil Savaş Uçağı Projesi

Başlatan AVCI, 15 Aralık 2010, 20:51:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce Yerli Savaş Uçağımız Nasıl Birşey Olacak?

Tamamen özgün bir tasarım olacak. Hiçbir uçağa benzemeyecek.
82 (41.8%)
Güney Kore ile ortak olarak KFX'i millileştireceğiz.
17 (8.7%)
SAAB ile ortak stealth bir uçak geliştireceğiz.
40 (20.4%)
F-16 tecrübemizi kullanarak gelişmiş bir F-16 yapacağız.
25 (12.8%)
Projeyi rafa kaldırıp ABD'den uçak alacağız.
17 (8.7%)
Başka bir düşüncem var. Aşağıya yazıyorum.
15 (7.7%)

Toplam Oy Verenler: 196

Aralik 27 sinde birseyler olabilir,cunku temel kotil bir  reportajinda bu tarihi zikretmisti.. Mesajı Paylaş

İniş takımları üzerinde bir fotoğraf servis edilebilir. 18 marta kadar bırakalım uçak hazırlansın. Elbette merak ediyoruz uçağı lakin ekipte gece gündüz uçağı hazırlamaya çalışıyor. Bırakalım da işlerini yapsınlar. Hazır olunca görüntüler zaten servis edilecektir. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Archangel99 - 25 Aralık 2022, 22:54:46
İniş takımları üzerinde bir fotoğraf servis edilebilir. 18 marta kadar bırakalım uçak hazırlansın. Elbette merak ediyoruz uçağı lakin ekipte gece gündüz uçağı hazırlamaya çalışıyor. Bırakalım da işlerini yapsınlar. Hazır olunca görüntüler zaten servis edilecektir.

Zaten TUSAÞ saniyesi saniyesine üretim aşamasını kaydediyordur...Üretim tamamen bitince güzel bir belgesel yaparlar... Mesajı Paylaş

Günü bomba bir görüntüyle kapatalım.

İşte Milli Muharip Uçak'ın son görüntüsü. İniş takımları uçağa monte edilmiş.

Kaynak: AirTurkHaber.com Mesajı Paylaş

Mock up ile bir alakası kalmamış uçağın. Hava alıklarının tasarımı, burun tasarımı, dikey kuyruk, yatay kuyruk, motor yerleşimi vs. tamamen bambaşka bir uçak olmuş MMU

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Archangel99 - 26 Aralık 2022, 00:47:24
Mock up ile bir alakası kalmamış uçağın. Hava alıklarının tasarımı, burun tasarımı, dikey kuyruk, yatay kuyruk, motor yerleşimi vs. tamamen bambaşka bir uçak olmuş MMU

Aynen, bana da komple baya garip geldi. Ön taraf zaten Tempest gibi ve bu iyi bir şey, rcs ile ilgili..

Allah tamamına erdirsin inşallah, yerli motoruyla. Mesajı Paylaş

Baya hızlı ilerliyor gibi, hatta montaj belki Hürjetten de hızlı gidiyor. 2023 içinde uçarsa ona da şaşırmam. Ama, EOTS, Radar, Yerli motor geriden gelecektir. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: baryshx - 26 Aralık 2022, 00:50:44
Alıntı yapılan: Archangel99 - 26 Aralık 2022, 00:47:24

Aynen, bana da komple baya garip geldi. Ön taraf zaten Tempest gibi ve bu iyi bir şey, rcs ile ilgili..

Allah tamamına erdirsin inşallah, yerli motoruyla.

Amin inşallah gece gece keyiflendim valla. Hiç beklediğim anda önüme düştü. Mock up ile uzaktan yakından alakası kalmamış canavar gibi olmuş. Aziz Vatanın göklerinin bekçiliğini yapacağı günleri de göreceğiz inşallah. Mesajı Paylaş

kacak cekim yapilmis üstten cekim sahane olurdu

bugün pazar  Mesajı Paylaş

Kaçak çekim olduğunu hiç zannetmiyorum, baksanıza mühimmatları ile şova çıkmış, bu arada SOM-J nin cevabı da verilmiş oldu. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz